Νίκος Καλογερής: Τι λέει για τον οίκο ευγηρίας – Η απάντηση του για ενδεχόμενες παρατυπίες ή καταγγελίες | Video

νίκος-καλογερής-τι-λέει-για-τον-οίκο-ευ-1120666

Καμία σοβαρή παρατυπία δεν έχει παρατηρηθεί ούτε στην συγκεκριμένη δομή ούτε σε κάποια άλλη, από τις υπηρεσίες της Αντιπεριφερείας Χανίωνκ. Νίκος Καλογερής, μετά και το σάλο που έχει προκύψει για οίκο ευγηρίας στα Χανιά.

Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερής, όλο αυτό το διάστημα δεν είχε γίνει στις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας καμία καταγγελία είτε από τρόφιμο, είτε από συγγενή τροφίμου, είτε από εργαζόμενο, είτε ακόμα από ανώνυμο.

Η δήλωση Καλογερή:

zarpanews.gr

4 thoughts on “Νίκος Καλογερής: Τι λέει για τον οίκο ευγηρίας – Η απάντηση του για ενδεχόμενες παρατυπίες ή καταγγελίες | Video

  1. NTΡΟΠΗ σου ΚΑλογερή! Βγες κ πες κάτι κάναμε ΛΑΘΟΣ! Κ να έκανες ελεγχους ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΥΠΙΚΟΙ ΗΤΑΝΕ! ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ!
    Παλεύει μόνη της μια δικηγορι΄να . ‘εχει γίνε χαμός, , εχει μπλεχει η εισσαγελια αρειου παγου, υπουργειο εργασίας, πεθάνανε τόσοι άνθρωποι κ εσύ ατάραχος λες όλα καλά τα κάναμε!
    68 πεθάνανε!
    θα το πληρώσεις αυτό επικοινωνιακά κ πολιτικά!

  2. Δεν ντρέπεσαι μωρέ λίγο-λίγο? Με τη μουστάκα κ το βαρυ υφος του Κρητικού?
    Πες ένα συγνώμη, πες κάναμε λάθος, ζήτα συγχωρεση από τα γεροντάκια που χάθηκαν έτσι κ ξανακοίτα τα πρωτοκολα κ τους ελεγκτικούς σου μηχανισμούς. Όλα καλά-απλά πέθαναν οι πολλαπλασιοι σε σχέση με το μέσο όρο. Λίγη τσίπα . Ζήτα αλλαγή του νομθετικού πλαισίου, ζήτα προσωπικό, ριχτα στη κυβερνηση, μόνο μην μας λες ότι τα έκανες όλα καλα. Τρίζουν τα κοκάλα αυτώ που χάθηκαν. Πεφτεις στα μάτια μας.

  3. Κ’υριε Καλογερή, αν και ως τώρα σας είχαμε ψηλά με τις σημερινές σας δηλώσεις και την στάση σας πέφτετε στα μάτια μας.
    Αντι να ζητάτε τα ρέστα από τα θύματα γιατί δεν μιλούσαν, μήπως να ψάχνατε γιατί οι δικοί σας έλεγχοι δεν βρήκαν τίποτα?

    Μας θυμίζει λίγο Μπεκατώρου αυτή η κατάσταση. Το «γιατί τώρα?» δεν περνάει πλέον.Γιατί είχαν τύψεις, γιατί φοβοταν την κοινωνική κατακραυγή, γιατί ακόμα και τώρα τους συγγενείς τους λοιδωρούν στο διαδυκτιο που παρκαραν τους γονείς τους εκεί και τους εργαζομενους τους ρωτάνε γιατί τώρα?! όπως εσείς!!. Γιατί τα Χανιά είναι χωριό , γιατί είναι όλοι γνωστοί όλων.
    Γιατί η Παπαδάκη βρήκε τα θάρρητα και τα έκανε όλα λίμπα και ακολούθησαν και οι άλλοι που ένιωθαν φοβισμένοι και κακομοιριδες και είχαν ενοχές – πάντα έτσι γίνεται.

    Το θέμα είναι γιατί εσείς μετά από τόσους ελέγχους δεν βρήκατε τίποτα παρατυπο. Και τελοςπαντων μήπως να μας δίνατε κανενα στατιστικό για το πόσες παρατυπίες έχουν καταγραφεί από τους ελέγχους της περιφέρειας, πχ. από τους κοινωνικούς σας λειτουργούς για συμπεριφορές προσωπικού στις δομές που ελέγχετε? Ή παίρνουν όλοι άριστα?Καμιά ποινή έχει επιβληθεί?

    Τρελάθηκε η Παπαδάκη, τρελάθηκαν οι πρωην εργαζομενοι, τρελάθηκαν οι συγγενείς? Και καλά όλοι αυτοί είναι τρελοι και έχουν δόλο. ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ? ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook