Νίκος Καλογερής: Οργασμός έργων στην Κίσσαμο – Αμαρτία να μην πιάσουν τόπο τόσα χρήματα

νίκος-καλογερής-οργασμός-έργων-στην-κ-1244653

«Η Κίσσαμος είναι σε μία περίοδο άνθησης από πλευράς έργων» επισήμανε σε συζήτηση στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Παππά στο ZARPA RADIO 89.6 ο Νίκος Καλογερής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων στάθηκε στις πολλές παρεμβάσεις που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό στην περιοχή, ως αποτέλεσμα των μελετών που αρχίσουν και ολοκληρώνονται, μετά και τη χθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο Κισσάμου, παρουσία του Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη και του Δημάρχου Κισσάμου, Γιώργου Μυλωνάκη. Όπως τόνισε, ένα μέρος των έργων δρομολογήθηκε μετά από καιρό επειδή ολοκληρώθηκαν οι μελέτες, ή έρευνες και γεωτρήσεις, όπως στο δρόμο για το Ελαφονήσι, που θα ξεκινήσει άμεσα.

Γίνονται, ακόμη, πολλές ασφαλτοστρώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, μετά από τα πολλά χρήματα για τις αποκαταστάσεις των ζημιών από τις θεομηνίες, αφού «θα ήταν αμαρτία να μην πιάσουν τόπο. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι βιαστικό, γι’ αυτό και όλα γίνονται έπειτα από μελέτες.»

Ακόμη, παρεμβάσεις γίνονται στο Σφηνάρι, σε χωριά όπως η Ρόκκα, ο Πλάτανος, τα Καλουδιανά, οι Λουσακιές κ.α.

Σημαντικό έργο είναι και η λιμνοδεξαμενή του Έλους, με σημαντικό ποσό πάνω από 5 εκατ., όπως ενημέρωσε, που είναι σημαντικής χωρητικότητας και σε πολύ μεγάλο υψόμετρο, άνω των 500 μέτρων, με το νερό να είναι αξιοποιήσιμο σε μεγάλες εκτάσεις, βόρεια προς το Έλος αλλά και νότια προς τα θερμοκήπια του Ελαφονησίου:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει οι κάτοικοι να αφήσουν να περάσουν οι αγωγοί μέσα από τις περιουσίες τους. Οι άνθρωποι πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να υπογράψουν για να περάσουν οι αγωγοί στο πλάι αγροτικών δρόμων που περνούν μέσα από ελαιώνες. Έχουν υπογράψει περίπου 40 και μένουν πάνω από 100 υπογραφές. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν την σημασία του έργου, ενώ μετά το βασικό, θα γίνουν και επεκτάσεις.

Ο κόσμος επιστρέφει στα χωριά και πρέπει να διευκολύνουμε αυτή τη μετάβαση.»

zarpanews.gr

One thought on “Νίκος Καλογερής: Οργασμός έργων στην Κίσσαμο – Αμαρτία να μην πιάσουν τόπο τόσα χρήματα

  1. Ο Καλογερης, γεσμαν, του κυρ Σταύρου αναφέρεται σε οργασμό έργων στην Κίσσαμο αναφερόμενος σε ασφαλτοστρωσεις.Ετσι του ειπε το αφεντικό να λέει, έτσι λέει.
    Και βγάζει φωτογραφία που κλαδευουν χόρτα και κλαδια.»οργασμος έργων» λοιπόν…..
    Δυόμισι χρόνια για αποκατάσταση δρόμων βρε Νικόλα απο τις καταστροφές του Φλεβάρη του 2019? Στο Hρακλειο τόσο θα περίμεναν? Μας περιπαιζεις, νομίζεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook