Νίκος Καλογερής για lockdown στα Χανιά: Η απόφαση με αιφνιδίασε – Να εφαρμόσουμε τα μέτρα και να ξεμπλέξουμε μια ώρα αρχύτερα | Video

νίκος-καλογερής-για-lockdown-στα-χανιά-η-απόφ-1262291

Πρόκειται για μια αιφνίδια απόφαση που κάνεις δεν περίμενε και πηγαίνει πίσω την οικονομία της περιοχής, ωστόσο, δεν έχουμε επιλογή παρά να ακολουθήσουμε τις προσταγές της κυβέρνησης, αφού πρόκειται για λίγες ημέρες και χωρίς πολύ αυστηρά μέτρα

Για το μίνι λοκντάουν, δείτε ΕΔΩ, που επιβάλλεται στα Χανιά από αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλόγερης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση τον αιφνιδίασε. «Η επιδημιολογική εικόνα των Χανίων δεν ήταν καλή, όχι όμως χειρότερη από άλλους νομούς το τελευταίο διάστημα. Η απόφαση πάρθηκε από τους λοιμωξιολόγους και την ίδια την κυβέρνηση, σε ένα χρονικό διάστημα όπου ο τουρισμός και η οικονομία αναγκάζεται να «ρίξει» την ταχύτητά του»

Επισήμανε ότι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα, να βελτιώσουμε τους δείκτες για μια καλύτερη εικόνα, η οποία μέσα στον Αύγουστο δεν είναι ότι καλύτερο για το τόπο μας.

«Οι απαγορεύσεις θα εφαρμοστούν κανονικά, δεν θα ήθελα να ανέβουν οι τόνοι κι να προκληθεί ιδιαίτερη αλλαγή. Η απόφαση ελήφθη, δεν μπορούμε να την πάρουμε πίσω, επομένως καλό είναι να χαλαρώσουμε και να την αποδεχτούμε. Είναι για μία εβδομάδα, δεν είναι μεγάλο το διάστημα. Να εφαρμόσουμε τα μέτρα και να ξεμπλέξουμε μια ώρα αρχύτερα» καταλήξει ο κ. Καλογέρης.

zarpanews.gr

9 thoughts on “Νίκος Καλογερής για lockdown στα Χανιά: Η απόφαση με αιφνιδίασε – Να εφαρμόσουμε τα μέτρα και να ξεμπλέξουμε μια ώρα αρχύτερα | Video

  1. Δυστυχώς αυτοί είμαστε,περαστικα μας! Νικολή από αύριο θα μας λες τα ίδια και για τις φωτιές. Δεν θα γλυτώσει κανείς σε αυτή τη χώρα.Μπραβο και στους ψηφοφόρους σου

  2. Ναι ρε κάτσε και απόλαυσε το σα τους βιασμούς! Όλοι θυμόμαστε πως και πέρυσι για 10 μέρες ξεκίνησαν οι περιορισμοί και μας πήγε γαμιοντας μέχρι το Σεπτέμβριο. Μην ξεχάσεις να κάνεις τεμεναδες στον Μωυσή όταν θα έρθει να ανανεώσει το μαύρισμα του.

  3. ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΒΡΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ή ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ?

  4. Να μας αποζημιωσετε. Μας βάλετε και εμβολιαστικαμε, εμβολιασαμε το προσωπικό μας και τώρα μας κλείνεται τα μαγαζιά μας. Όταν έρθει η ώρα, θα ψηφίσουμε ανάλογα. Αποζημίωση ΤΏΡΑ.

  5. Κοπριτη , μόνο για χαιρετουρα είσαι χαμένε
    Πήγαινε να φας σε καμία ταβέρνα με την Ντόρα και το δημαρχακι που έχουμε εδώ στα Χανιά
    Εσύ κ το δημαρχακι να παρετηθητε χθές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook