Νίκος Αντωνιάδης: Ύποπτος για δύο κακουργήματα ο αρνητής δικηγόρος

νίκος-αντωνιάδης-ύποπτος-για-δύο-κακο-1337683

Ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων καλείται να δώσει εξηγήσεις ο γνωστός αρνητής δικηγόρος.

Ο πταισματοδίκης, κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη που εποπτεύει την προκαταρκτική έρευνα, τον καλεί για την υπόθεση που αφορά στον θάνατο 54χρονης ασθενούς στον Ευαγγελισμό τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οποία αρνήθηκε να διασωληνωθεί. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ο δικηγόρος, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες τον επικαλέστηκε η γυναίκα που είχε προσβληθεί από κορονοϊό, προκειμένου να μην της γίνει η διασωλήνωση, όπως πρότειναν οι γιατροί, λόγω μείωσης του οξυγόνου της.

Τελικώς η 54χρονη υποβλήθηκε στην διαδικασία για την αντιμετώπιση της αναπνευστικής δυσχέρειας με εισαγγελική εντολή που έλαβαν οι γιατροί του Νοσοκομείου, όμως ήταν πλέον αργά.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προκαταρκτικής έρευνας ερευνάται αν έχουν διαπραχθεί τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο, της συνέργειας στην παραβίαση μέτρων κατά του κορονοϊού καθώς και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Ως φυσικός αυτουργός των εν λόγω αδικημάτων έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο σύζυγος της 54χρονης.

Την ίδια ώρα, ο αρνητής δικηγόρος, ο οποίος έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στις 14 Ιανουαρίου 2022 για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ζητώντας να μην δικαστεί για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Στην προσφυγή του φέρεται να εμμένει στους ισχυρισμούς του για τον κορονοϊό, όπως ότι πρόκειται για ένα σχέδιο «εξόντωσης» του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά του ιού, ισχυρισμοί που τον κατέστησαν και κατηγορούμενο.

Η Εισαγγελία Εφετών επιλήφθηκε αυθημερόν και ήδη η προσφυγή του δικηγόρου μελετάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος άμεσα θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook