Νίκος Ανδρουλάκης: Τι είμαστε, χώρα λεπρών;

νίκος-ανδρουλάκης-τι-είμαστε-χώρα-λεπ-827198

Στις αιτιάσεις της κυβέρνησης περί ‘επιτυχίας ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης – QE’, απάντησε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κάνοντας λόγο για ‘γενναία απόφαση της ΕΚΤ’.

«Είναι τεράστιο ζήτημα τα 750 δις, αλλά τι θα έλεγε η κ. Λαγκάρντ; Ότι βάζω 750 δις στο τραπέζι για τον κορωνοϊό και εξαιρώ την Ελλάδα; Τι είμαστε, χώρα λεπρών;», είπε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Το να βγαίνουν μέλη της κυβέρνησης και να προσπαθούν να διαφημίσουν αυτή την απόφαση ως κυβερνητική επιτυχία, πραγματικά περιφρονεί την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Μας έβαλαν γιατί είναι λογικό και ανθρώπινο. Όλα τα κράτη στη ζώνη του ευρώ, όλοι δέχονται επίθεση, είναι μια πανδημία», είπε, υποστηρίζοντας ότι η κ. Λαγκάρντ δεν είχε άλλο δρόμο.

«Ο άλλος δρόμος ήταν αυτός του ολέθρου και της καταστροφής για την ευρωπαϊκή οικονομία», είπε, θυμίζοντας την κρίση του 2009, όταν δεν υπήρχαν μηχανισμοί, δεν υπήρχε βούληση και το πληρώσαμε ακριβά…

One thought on “Νίκος Ανδρουλάκης: Τι είμαστε, χώρα λεπρών;

  1. Μια σοβαρή κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματεύεται, να διεκδικεί και τελικά να ενημερώνει για κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία. Γιατί σας ενοχλεί αυτό κ.Ανδρουλάκη; … Είδαμε τις προηγούμενες κυβερνήσεις τις επιτυχίες (και τα χρέη) που έφεραν στη χώρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook