Νίκος Αλέφαντος: Χειροκροτήματα και «αθάνατος» στην κηδεία του | Photos + Video

νίκος-αλέφαντος-χειροκροτήματα-και-1065777

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία τόσο του αθλητικού και πολιτικού κόσμου, όσο και του απλού λαού, ο κόσμος αποχαιρετά αυτή την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, τον Νίκο Αλέφαντο.

Η σορός του ετέθη σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και στο χρονικό αυτό διάστημα, είχαν την ευκαιρία εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί να πουν με τον δικό τους τρόπο το «στερνό» αντίο σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιράνθρωπο τόσο ειλικρινή κι αυθόρμητο, που κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς όλων των ομάδων.

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου, που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (23/6) σε ηλικία 81 ετών «προδομένος» από την καρδιά του, σκόρπισε απέραντη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό. Με την απώλεια του κλείνει αδιαμφισβήτητα μια πολύ ιδιαίτερη σελίδα στην ιστορία του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Με περισσότερο από μισό αιώνα διαρκούς παρουσίας στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως το όνομα του εκρηκτικού τεχνικού, έχει χαραχτεί ανεξίτηλα πλάι σε θρυλικές μορφές της στρογγυλής θεάς.

Ένας γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος, ένας άνθρωπος με πάθη, εμμονές, αμφιλεγόμενες συμπεριφορές, μα πάνω απ’ όλα αγάπη για το ποδόσφαιρο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook