Νικολέττα Βλαβιανού – Απίστευτη γνωριμία: «Βλέπω την Tina Turner και της λέω: Υou are simply the best»

νικολέττα-βλαβιανού-απίστευτη-γνωρ-1701605

Η Νικολέτα Βλαβιανού βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5), καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της και τον Νορβηγό πρώην σύζυγό της. Ενώ αναφέρθηκε στο πάθος της για τη μουσική και τις συναυλίες, καθώς και τη γνωριμία της με την Tina Turner και τον Sting και το κυνήγι του Al Pacino όταν βρέθηκε για παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Αμερική.

Σχετικά με την Tina Turner, η Νικολέτα Βλαβιανού διηγήθηκε πως συνέβη και συναντήθηκαν στο Ηρώδειο: «Επειδή πέθανε πρόσφατα, θα το πω. Εγώ ήμουν πολύ μεγάλη φαν της Tina Turner. Δούλευα πιτσιρίκα στο Pop Eleven, το δισκάδικο που είχε ο θείος μου ο Φαληρέας γνωστός μουσικός της εποχής, οπότε ήμουν πολύ κοντά στη μουσική.

Είχα πολλή αγάπη με την soul μουσική, αν και δεν ήταν της εποχής μου. Την ήξερα την Τίνα από τότε, από την πρώτη της καριέρα. Εν τω μεταξύ εγώ πήγαινα πολύ σε συναυλίες, θυμάστε τότε μετά την 7ετία που ξεκίνησαν να γίνονται συναυλίες στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρώτοι ήρθαν οι Police, έχω φιλήσει στον μάγουλο τον Sting, γιατί ήταν ο αγαπημένος μου.

Έρχεται λοιπόν το 1990 η Tina Turner, εγώ ήμουν στο Εθνικό και παίζαμε το καλοκαίρι τις «Εκκλησιάζουσες» στο Ηρώδειο. Εγώ δεν μπορούσα να πάω, γιατί είχα παράσταση και ήμουν να σκάσω. Ήταν να πάνε όλοι μου οι φίλοι και εγώ τους έλεγα ότι δε μπορούσα. Εκείνη τραγουδούσε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οπότε είμαστε για πρόβα στο Ηρώδειο, βάζει τις μουσικές τότε ο Μπάκας και αρχίζουμε εμείς να χορεύουμε. Και εκεί που είμαστε στη σκηνή κάνω ένα έτσι και βλέπω την Tina Turner και της λέω: You are simply the best. Δεν ήθελα να χάσω και την πόζα. Είχε έρθει επίσκεψη στο Ηρώδειο. Δεν την είδα εγώ αλλά με είδε αυτή να κάνω πρόβα», είπε, ολοκληρώνοντας την περιγραφή της η Νικολέτα Βλαβιανού.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook