Νικολέτα Ράλλη: «Πήρα σχεδόν τριάντα κιλά στην εγκυμοσύνη, ξέρω ότι με σκληρή προσπάθεια θα επανέλθει το σώμα μου»

νικολέτα-ράλλη-πήρα-σχεδόν-τριάντα-κ-1201616

Η όμορφη μανούλα είναι μια full time μαμά, έχοντας ως μοναδική προτεραιότητα το μεγάλωμα της κούκλας κόρης της. Αυτό το διάστημα που απέχει από την τηλεόραση, έχει την τύχη να δουλεύει από απόσταση για το blog της στο queen.gr είτε για άλλες συνεργασίες της αφού έτσι έχει τη δυνατότητα να τα συνδυάζει όλα αυτά με το μεγάλωμα της κόρης της.

«Είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο δεν συναναστρέφομαι κόσμο και όλα είναι κλειστά μου στοίχισε. Ευτυχώς που πλέον έχω γνωρίσει τη Φένια, τη γυμνάστρια μου, και έχω έναν καλό λόγο να βγαίνω από το σπίτι, για να γυμνάζομαι, να ξεφεύγω και να αφιερώνω έστω και μία ώρα αποκλειστικά στον εαυτό μου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νικολέτα Ράλλη στο περιοδικό Hello.

Σε μια τέτοια στιγμή την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός. Φορώντας το κολάν της και υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας της, έκανε τις ασκήσεις της.

Η Νικολέτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε τριάντα κιλά τα οποία με γυμναστική και σωστή διατροφή προσπαθεί να χάσει. Ήδη όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η αλλαγή της είναι εμφανής.

«Πήρα σχεδόν τριάντα κιλά, και μάλιστα τα περισσότερα στην αρχή. Δεν το κατάλαβα τότε, νόμιζα ότι είχα βαρύνει λόγω της κύησης. Με απασχολεί το να επανέλθει το σώμα μου, όχι όμως εμμονικά. Ξέρω ότι με σκληρή προσπάθεια, αργά και σταθερά, θα τα καταφέρω», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook