Νικητής ο Πλατανιάς στο κρητικό ντέρμπι

νικητής-ο-πλατανιάς-στο-κρητικό-ντέρμ-825274

Αν και ήταν πολύ καλός στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να «πληρώσει» το κακό του πρώτο μέρος και να ηττηθεί με σκορ 1-0 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια χάρη στο γκολ του Λουκίνα στο 45’.

Το παιχνίδι στα Περιβόλια δεν είχα κάποια πολύ καλή στιγμή στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού με μοναδική να είναι ένα σουτ του Λάζιτς εκτός περιοχής στο 21’, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος.

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς ανέβασε στροφές και αφού απείλησε πρώτα με τον Παπανικολάου στο 37’ να σουτάρει και τον Κατσιμήτρο να αποκρούει, «άνοιξε» τελικά το σκορ με τον Λουκίνα στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, στο 45’.

Ο επιθετικός του Πλατανιά σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στο 58’, όμως το σουτ του Τσέλιου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Βασιλειάδης.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν μία ακόμη καλή στιγμή με τον Ιατρούδη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και την μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.

Η τελευταία καλή στιγμή του Εργοτέλη στο ματς ήταν με τον Μπουρσέλη στο 93’, ο οποίος εκτέλεσε ένα φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Έτσι η Ηρακλειώτικη ομάδα «πλήρωσε» το κακό της πρώτο μέρος και ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Πλατανιά.

Συνθέσεις:

Πλατανιάς: Βασιλειάδης, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Λάζιτς (68′ Γκατσολάρι), Μπάζιτς, Καραγκούνης, Μποσέτι, Λουκίνας (90′ Πουρζιτίδης), Παπανικολάου (84′ Σμυρλάκης), Πεντρόμο

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ (80′ Καπνίδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης, Οικονόμου (54′ Γροντής), Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μπρους, Ιατρούδης, Ροβίθης (46′ Μανουσακης), Έφορντ

Πηγή: prosmanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook