Νικητής ο Νίκος Ρενιέρης στα φετινά “Τσαλίκεια” του ΟΑΧ | Photos

νικητής-ο-νίκος-ρενιέρης-στα-φετινά-1502671

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα φετινά “Τσαλίκεια”, τα οποία διεξήχθησαν για 20ή χρόνια στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων τίμησε έτσι και φέτος τη μνήμη της Λίλας Τσαλίκη Παυλαντωνέα, με το τουρνουά όπως αποδεικνύεται να γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο ποιοτικό. Άλλωστε, εκτός από το πολύ καλό θέαμα που υπήρξε στους τελικούς, το ίδιο εξαιρετικά κύλησε όλο το τουρνουά, με όλους τους αγωνιζομένους να καταθέτουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ρενιέρης
Μιχαλάκης

Νικητής της φετινής διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Νίκος Ρενιέρης ο οποίος σ’ έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 σετ (7-5, 6-4) του Βαγγέλη Μιχαλάκη. Ο τελικός διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, τον οποίο παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον πολύς κόσμος.

Η βράβευση στους τρεις νικητές στα μονά. Αριστερά ο κ. Μπέας και δεξιά ο κ. Τσιλιμιγκάκης
Οι δύο νικητές μαζί με την κα Παυλαντωνέα

Ανάμεσα τους παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους βουλευτές Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μαριάννα Μποτωνάκη για τη Ντόρα Μπακογιάννη και Μανώλης Φραγκονικολάκης για τον Βασίλη Διγαλάκη, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Η Κρήτη Μπροστά”, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στη διοίκηση του ΟΑΧ, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης και ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης. Επίσης, παρούσες εκ μέρους της οικογένειας της εκλιπούσης ήταν οι Ρούλα Παυλαντωνέα και Χρύσα Τσαλίκη, με την κα Παυλαντωνέα να εκφράζει την ευχή το τουρνουά να συνεχίσει να διοργανώνεται για πολλά ακόμα χρόνια.

Εκτός από τους νικητές στα μόνα προέκυψαν όμως και οι νικητές στα άλλα δύο ταμπλό τα οποία αποτέλεσαν τα φετινά “Τσαλίκεια”.

Στα διπλά, νικητές αναδείχτηκαν οι Αντώνης Ματσαμάκης και Λευτέρης Ματσαμάκης, επικρατώντας στον τελικό με 2-1 σετ (6-0, 6-7, 4-11) των Χρήστου Κασαπάκη και Βασιλικής Μπαλάσκα.

Οι νικητές στα διπλά, Αντ. και Λευτ. Ματσαμάκης
Η βράβευση στους νικητές στα διπλά. Αριστέρα ο κ. Φραγκονικολάκης και δεξιά ο κ. Σβουράκης που έκαναν τις βραβεύσεις

Στα consolation νικητής ήταν ο Γιώργος Μπαντουράκης που επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) του Μιχάλη Καράκη.

Νικητής ο Μπαντουράκης στο ταμπλό των Consolation
Οι νικητές στα Consolation μαζί με τους κ.κ. Μαρκογιαννάκη και Μιχαηλάκη

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της απονομής των επάθλων στους νικητές, ο έφορος του τμήματος τένις του ΟΑΧ, Παναγιώτης Τζινευράκης ανακοίνωσε το νέο τεχνικό επιτελείο το οποίο αναλαμβάνει και αποτελείται από τους Δημήτρη Σκαλιδάκη, Ηλιάνα Καψοκώστα και Νικοπούλου Βαρβάρα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα 20ά “Τσαλίκεια” είναι τα εξής:

ΜΟΝΑ

• 1ος Ρενιέρης Νικόλαος

• 2ος Μιχαλάκης Ευάγγελος

• 3οι Βαϊγκούσης Ραφαήλ – Τσαντάκης Γεώργιος

ΔΙΠΛΑ

• 1οι Ματσαμάκης Αντώνης / Ματσαμάκης Ελευθέριος

• 2οι Κασαπάκη Χριστόφορος / Μπαλάσκα Βασιλική

• 3οι Καραχάλιος Αγγελος / Πετρακάκης Ιωάννης – Νικοπούλου Βαρβάρα / Μπαράνοβα Τζούλια

CONSOLATION

• 1ος Μπαντουράκης Γεώργιος

• 2ος Καράκης Μιχαήλ

• 3οι Μυγιάκης Παντελεήμων – Παπιδάκης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook