Νίκη-πρόκριση ο Ολυμπιακός σε… ματς ακατάλληλο για καρδιακούς!

νίκη-πρόκριση-ο-ολυμπιακός-σε-ματς-ακ-1183672

Σ’ ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, παρά την ήττα του με σκορ 2-1 από την Αϊντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός κλείδωσε την πρόκριση στο 88ο λεπτό κι αφού βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου για τους Ολλανδούς, οι οποίοι σκόραραν με δράστη τον Ζάχαβι (στο 23ο και το 44ο λεπτό), ο οποίος και στο δεύτερο παιχνίδι αποδείχτηκε δήμιος για τον Ολυμπιακό, σκοράροντας συνολικά τέσσερα γκολ και στα δύο ματς σε βάρος των «ερυθρολεύκων»!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σημάδευαν… τα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά στο 50’ με το σουτ του Καμαρά και στη συνέχεια στα 78’ με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Φορτούνη.

Οσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, η πίεση του Ολυμπιακού γινόταν ολοένα και πιο έντονη, με αποτέλεσμα η ΠΣΒ να βρει χώρους κι έτσι να φτάσει επίσης σε δοκάρι στο 86ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Μάλεν.

Τελικά ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ στο 88’ με την κοντινή προβολή από τον Χασάν μετά την απόκρουση του Εμβογκό από την κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στην φάση των «16» την Παρασκευή.

Διαιτητής: Τουρπέν (Γαλλία).
Βοηθοί: Ντανός (Γαλλία) – Γκρινγκορέ (Γαλλία).
4ος διαιτητής: Σνάιντερ (Γαλλία).
VAR: Μπρισάρ (Γαλλία). AVAR: Βιλί (Γαλλία).

Αϊντχόφεν (Ρόγκερ Σμιντ): Εμβογκό, Τέζε, Μποσκαρλί, Φιργκέφερ, Ντάμφρις, Ροζάριο, Τόμας, Γκέτσε (90’ Ζούνιορ), Μαξ, Ζάχαβι, Μάλεν (90’ Φερτέσεν)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά (79’ Ανδρούτσος), Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Καμαρά, Βαλμπουενά (46’ Φορτούνης), Μπρούμα (79’ Χασάν), Ελ Αραμπί (90’ Παπασταθόπουλος)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook