Νίκη με άγχος για τα Χανιά που συνεχίζουν στην 3η θέση

νίκη-με-άγχος-για-τα-χανιά-που-συνεχίζο-1006090

Με άγχος επιτεύχθηκε η νίκη για τα Χανιά σε βάρος της Παναχαϊκής, τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Χάρη στα γκολ του Κάσσου στο 4ο λεπτό και του Γιάκου στο 42ο, τα Χανιά κατάφεραν να επιβληθούν της Παναχαϊκής με σκορ 2-1, με την ομάδα της Πάτρας να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους μετά το τέρμα που πέτυχε στο 15’ με το πλασέ του Μαυριά (1-1). Τα Χανιά είχαν μια σχετικά καλή απόδοση, μπορεί να αγχώθηκαν μέχρι το τέλος, αφού δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ και να «καθαρίσουν» πιο εύκολα το παιχνίδι, σε κάθε περίπτωση όμως κατέκτησαν μια δίκαιη νίκη, που τους διατηρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Καθοριστικό εν όψει της αφετηρίας των πλέι οφ είναι τώρα το παιχνίδι που ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Λεβαδειακού. Να σημειωθεί ότι ο κόσμος που βρέθηκε στα Περβόλια ήταν αρκετός, ουσιαστικά περισσότερος από κάθε άλλη φορά, ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών). Βοηθοί: Πλάκας (Δυτ. Αττικής) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Ανάκογλου (31′), Πατάπης (37′), Τριανταφυλλάκος (78′), Πατρώνης (80′), Τσελεπίδης (89′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος (59′ Κάρλος), Σουντουρά (45′ λ.τρ. Δημητριάδης), Βρεττός (82′ Βασιλείου), Κάσσος, Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (85′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος (62′ Πατρώνης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook