Νίκη Κεραμέως: Επεξεργαζόμαστε νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών

νίκη-κεραμέως-επεξεργαζόμαστε-νέο-σύ-1417822

Τι είπε για διορισμούς εκπαιδευτικών, σύστημα διορισμών, νέες Προκηρύξεις για την Ειδική Αγωγή, τις προσλήψεις αναπληρωτών και τα voucher

“Επεξεργαζόμαστε νέο, πιο δίκαιο, σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση” ανέφερε η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, μιλώντας για τους Πίνακες ΑΣΕΠ της Γενικής εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν ισχύ έως τον Αύγουστο του 2023, σήμερα Σάββατο 09.04.2022 το πρωί, στην εκπομπή “Καλημέρα” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Παράλληλα η Νίκη Κεραμέως αναφορικά με τους νέους Πίνακες ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή, δήλωσε πως τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα εκδοθούν οι Προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ, ώστε οι υποψήφιοι να μπορέσουν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

Για το ζήτημα των νέων μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση η κα Κεραμέως ανέφερε πως γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν φέτος μόνιμοι διορισμοί χωρίς να αναφέρει κάποιον αριθμό.

Για το θεσμό των αναπληρωτών η Υπουργός ανέφερε πως γίνεται στρεβλή εφαρμογή του, αφού ο αναπληρωτής θα έπρεπε να καλύπτει κενά που προκύπτουν από έκτακτους λόγους και μόνον.

Εστίασε επίσης και στο voucher που πρόκειται να λάβουν οι εκπαιδευτικοί για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και πρόσθεσε ότι από Σεπτέμβρη θα μπουν διαδραστικοί πίνακες μέσα στην τάξη, ενώ έχει γίνει παραγγελία 177.000 σετ ρομποτικής, όπως είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook