Νίκη, αλλά όχι με καλή εμφάνιση, ο Πλατανιάς

νίκη-αλλά-όχι-με-καλή-εμφάνιση-ο-πλατα-992352

Ο Πλατανιάς δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου, κερδίζοντας με σκορ 2-0. Παρ’ όλα αυτά, η χανιώτικη ομάδα δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της.

Ενδεχομένως οι παίκτες του Πλατανιά να μην πήραν τόσο σοβαρά το ματς απέναντι στο σύλλογο της Καλαμαριάς, με συνέπεια να περάσει πολύς χρόνος μέχρι να φτάσει στο πρώτο γκολ. Αυτό έγινε στο 72ο λεπτό όταν η μπάλα από πάσα του Κωστίκου προς τον Λουκίνα, βρήκε το χέρι του Στόικου, με τον Λουκίνα ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι, το οποίο υποδείχτηκε και να ευστοχεί από τα 11 βήματα.

Το 2-0 διαμορφώθηκε από το γκολ του Κραγιόπουλου στο 90’ από την ασίστ του Λουκίνα.

Ο Πλατανιάς φτάνει έτσι τους 20 βαθμούς αλλά συνεχίζει να απέχει αρκετά μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Από την άλλη, εάν «χτίσει» ένα σερί νικών θα μπορούσε να κυνηγήσει να βρεθεί στην πρώτη εξάδα.

Από εκεί και πέρα, το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Πλατανιά πραγματοποίησαν τέσσερα νέα πρόσωπα, οι Οικονόμου, Μπάμπης, Γιούσης και Κραγιόπουλος.

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά). Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά) – Κορώνας (Πειραιά). 4ος διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Λουκίνας (14’), Καλογέρης (21’), Γιαννακόπουλος (63’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Τσαμούρης, Πασχαλάκης (64’ Κατσαρός), Σάαντο, Σμυρλάκης (64’ Κωστίκος), Μπάμπης, Οικονόμου, Λουκίνας, Κραγιόπουλος, Γιούσης (84’ Πουρζιτίδης)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Φράγκος (68’ Χατζηκωνσταντίνου), Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης, Τσουμάνης (59’ Στόικος), Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook