Νίκαια: Ξεσπά ο πατέρας της νεκρής 6χρονης – «Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει…»

νίκαια-ξεσπά-ο-πατέρας-της-νεκρής-6χρον-1248697

Σοκαρισμένος ο πατέρας της 6χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Νίκαια κατηγορεί τον οδηγό ότι παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το «αγγελάκι» του όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου – είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια.

Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», πρόσθεσε, λέγοντας: «Θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

«Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. Γιατί τα παιδιά έλεγα» αναφέρει και κατηγορεί τον οδηγό ότι του κατέστρεψε το μέλλον.

«Παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το αγγελάκι μου» θρηνεί και λέει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια.

«Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει»

«Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό» αναφέρει μέσα στον θρήνο του. Μάλιστα, σημειώνει σπαραχτικά ότι θα δωρίσει «ό,τι έχει μείνει από την μικρούλα μου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν».

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημειώνει ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook