Netflix: Δύο γκουρού της οργάνωσης δείχνουν πώς να τακτοποιήσεις το σπίτι σου | Photos

netflix-δύο-γκουρού-της-οργάνωσης-δείχνουν-π-1139023

Οι δύο νέες γκουρού της οργάνωσης έγιναν τα νέα αστέρια του Netflix με την εκπομπή τους The Home Edit να συναρπάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο καθώς εκτός από σημαντικές συμβουλές, έδωσε και μία ιδέα από το εσωτερικό των σπιτιών διάσημων ηθοποιών όπως η Ρις Γουίδερσπουν, η Εύα Λονγκόρια και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Οι δύο επιχειρηματίες λάνσαραν ένα σύστημα οργάνωσης ώστε να βοηθήσουν τις οικογένειες να δημιουργήσουν πιο λειτουργικούς χώρους. Αυτό ακολουθεί μία σειρά από κανόνες, με βασικότερο όλων, το σύστημα του ουράνιου τόξου, ένα σύστημα δηλαδή που θέλει, όπου είναι δυνατό, τα αντικείμενα, ρούχα βιβλία ή οτιδήποτε, να τακτοποιείται με ομαδικά και με βάση τα χρώματα.

Πως να τακτοποιήσετε το σπίτι σας με βάση το The Home Edit του Netflix

Το πρώτο και βασικό βήμα είναι να ξεσκαρτάρετε τα υπάρχοντά σας. Η Κλία και η Τζοάνα θεωρούν μάλιστα ότι αυτό είναι ένα από τα βασικότερα βήματα γιατί πετώντας ένα αντικείμενο που έχετε απλά παραχωμένο σε ένα συρτάρι, δημιουργείτε χώρο για εκείνα που χρειάζεστε και χρησιμοποιείτε.

Το δεύτερο βασικό βήμα είναι η κατηγοριοποίηση. Κάθε αντικείμενο θα πρέπει να τοποθετείται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, ώστε να είναι εύκολο να βρεθεί αργότερα. Το βήμα αυτό ωστόσο είναι και μία ευκαιρία να τονίσετε ποια είναι τα αντικείμενα που αγαπάτε. Αν δηλαδή σας αρέσουν τα statement κολιέ, θα πρέπει να δημιουργήσετε μία ξεχωριστή κατηγορία για αυτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE HOME EDIT ® (@thehomeedit)

Η αποθήκευση αποτελεί επίσης βασικό κομμάτι στη διαδικασία της οργάνωσης και της διατήρησης ενός χώρου πραγματικά τακτοποιημένου. Η Κλία και η Τζοάνα συνηθίζουν να αποθηκεύουν τα αντικείμενα σε πλαστικά διάφανα κοντέινερ ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι ορατό τι έχει αποθηκευτεί σε αυτά. Με την ίδια λογική χρησιμοποιούν και διαχωριστικά στα συρτάρια, πάλι διάφανα.

Όσον αφορά στις ντουλάπες, και οι δύο είναι φαν της ομοιομορφίας. Συμβουλεύουν να χρησιμοποιεί κανείς ίδιες κρεμάστες φιλικές για όλα τα ρούχα. Άλλη βασική τους συμβουλή είναι να μην διστάζει κανείς να μετακινήσει τα ράφια ή τις ράγες ώστε να κερδίσει χώρο στην ντουλάπα του.

Φυσικά, όλα τα ρούχα είτε διπλωθούν και μπουν στο συρτάρι είτε κρεμαστούν στην ντουλάπα θα πρέπει να αποθηκευτούν με βάση τη λογική του ουράνιου τόξου, δηλαδή σε χρωματικές ομάδες.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook