Netflix: Άσχημα νέα για τους φανς του Stranger Things – Γιατί καθυστερούν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν;

netflix-άσχημα-νέα-για-τους-φανς-του-stranger-things-για-1687305

Καθυστερούν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου της σειράς «Stranger Things», καθώς οι συνδημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της Ματ και Ρος Ντάφερ, γνωστοί ως αδερφοί Ντάφερ ανακοίνωσαν ότι η έναρξη της παραγωγής «δεν είναι δυνατή» λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής.

Η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της σειράς «Stranger Writers» στο Twitter, στον οποίο οι θαυμαστές έχουν τη δυνατότητα να δουν τι συμβαίνει τα παρασκήνια όλα αυτά τα χρόνια.

Η συγγραφή του σεναρίου της πέμπτης και τελευταίας σεζόν ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2022, λίγο μετά την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν.

«Ντάφερ εδώ. Η συγγραφή δεν σταματά, όταν ξεκινούν τα γυρίσματα. Αν και ήμασταν ενθουσιασμένοι που θα ξεκινούσαμε την παραγωγή με το καταπληκτικό καστ και το συνεργείο μας, τελικά δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της απεργίας» έγραψαν οι συνδημιουργοί της σειράς. «Ελπίζουμε να επιτευχθεί σύντομα μια δίκαιη συμφωνία, ώστε να μπορέσουμε όλοι να επιστρέψουμε στη δουλειά» αναφέρουν και εκφράζουν την υποστήριξη τους στο Σωματείο Σεναριογράφων Αμερικής.

Η σειρά «Stranger Things» είναι ανάμεσα σε πολλά πρότζεκτ κινηματογραφικά και τηλεοπτικά που έχουν επηρεαστεί από την απεργία, όπως το «Blade» των Marvel Studios, το «Loot» του Apple TV, το «Saturday Night Live» του NBC, το «The Talk» του CBS και διάφορα μεταμεσονύχτια talk show, σύμφωνα με το THR.

Το Σωματείο απαιτεί, μεταξύ άλλων, καλύτερες αμοιβές και επιπλέον έσοδα από τις υπηρεσίες streaming που προβάλλουν το περιεχόμενο των μελών του.

enikos.gr

One thought on “Netflix: Άσχημα νέα για τους φανς του Stranger Things – Γιατί καθυστερούν τα γυρίσματα της 5ης σεζόν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook