Νέος υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

νέος-υπουργός-τουρισμού-ο-θανάσης-θεο-581883

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ο νέος υπουργός Τουρισμού, στη θέση της Έλενας Κουντουρά, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της προκειμένου να αφοσιωθεί στον προεκλογικό της αγώνα ως υποψήφια ευρωβουλευτής.

«Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σήμερα 4 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, θα ορκισθεί ο Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος ως υπουργός Τουρισμού», αναφέρεται στη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Κουντουρά ενημέρωσε την Παρασκευή (03/05) τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή της να αφήσει το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού, με στόχο να αφιερωθεί στη μάχη των Ευρωεκλογών 2019, όπου θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή της ευχαριστεί θερμά τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Στην κοινή μας πορεία από τον Ιανουάριο του 2015 η κυβέρνησή μας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση, και ο τουρισμός είχε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου αυτού και στην εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη».

Στη συνέχεια της επιστολής της η κυρία Κουντουρά κάνει ένα μίνι απολογισμό του έργου της στο υπουργείο Τουρισμού: «Με στοχευμένη τουριστική στρατηγική καταφέραμε η Ελλάδα να εδραιωθεί ως κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός και πετύχαμε την διεθνή αναγνώρισή της ως πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook