Νέος θάνατος σε θάλασσα της Κρήτης – Πνίγηκε Σέρβος τουρίστας

νέος-θάνατος-σε-θάλασσα-της-κρήτης-πν-1074498

Την τελευταία του πνοή στη θάλασσα άφησε σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος άντρας στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Ο 71χρονος Σέρβος τουρίστας ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε και πιάστηκε από ένα σκοινί που έχει τοποθετηθεί από τους ναυαγοσώστες της παραλίας για να μπορούν να στηρίζονται όσοι το χρειάζονται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόλις ο ηλικιωμένος άντρας έγινε αντιληπτός, ο ναυαγοσώστης βάρδιας έπεσε στο νερό, όπου τον βρήκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του, και τον ανέσυρε στην ακτή. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος 71χρονος ήταν κάτοικος Γερμανίας και είχε φτάσει στο Ηράκλειο μαζί με τη σύζυγό του μόλις χθες για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

cretalive.gr

One thought on “Νέος θάνατος σε θάλασσα της Κρήτης – Πνίγηκε Σέρβος τουρίστας

  1. Ο/Η Από τη μέρα που έδωσαν συνέντευξη και παίνευαν το ….έργο τους ( πριν μια βδομάδα ) έχουν πνιγεί 5-6 άτομα /προστασία τους λέει:

    Βαρέθηκα να γράφω ότι οι ναυαγοσώστες είναι …..ένα ανέκδοτα και κάνουν κακό γιατί δίνουν εσφαλμένο αίσθημα ασφαλείας ενώ δεν είναι ούτε εκπαιδευμένοι, ούτε ικανοί ούτε έχουν τα απαιτούμενα μέσα για να γίνουν παράγοντας ασφαλείας ! Αστειεύομαστε για το θέμα και την ευθύνη που έχουμε για την προστασία των λουομένων και την πληρώνουνε άδικα και εγκληματικά με τη ζωή τους. Αν κάποιος δεν βλέπει …..ναυαγοσώστη ισως να κάτσει στο ένα μέτρο βάθος , να δροσιστεί και να βγει σώος και ασφαλής, ενώ αν δει …..ναυαγοσώστη μπαίνει στα 3, 4, 5 μετρα, και αν έχει rip current η back wash βγαίνει νεκρός και μακαρίτης ! Θα θέλαμε εμείς να πάμε στην Ισπανία, Αγγλία η άλλη χώρα και να μας παγηδευαν έτσι με την βιτρίνα του ναυαγοσώστη ενώ μέσα στη θάλασσα έχει ρεύματα που έχουν πνίξει εκατονταδες κόσμου εν αγνοία μας ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook