Νέος χριστουγεννιάτικος δίσκος από τον Chris Isaak

νέος-χριστουγεννιάτικος-δίσκος-από-τ-1573447

Ο Chris Isaak ή αλλιώς Christopher Joseph Isaak, όπως είναι το πλήρες όνομα του, έβγαλε τον δεύτερο χριστουγεννιάτικο δίσκο του. Ο πρώτος λεγόταν απλώς “Christmas” και είχε κυκλοφορήσει το 2004. Τώρα βγήκε ο δεύτερος με γενικό τίτλο “Everybody Knows It’s Christmas”, ο οποίος έχει έναν αέρα του rock & roll της προ-Μπιτλικής εποχής.

Είναι γνωστό ότι ο Chris Isaak είναι ένας ρομαντικός ροκ εντ ρόλλερ, με στοιχεία rockabilly και country μουικής. Την φωνή του πολλές φορές την συγκρίνουν με εκείνες των Roy Orbison, Elvis Presley, Ricky Nelson και Duane Eddy.

Σήμερα 66 ετών, γεννημένος στο Stockton της California, εκτός από συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και περιστασιακός ηθοποιός, είναι και πολύ καλός σκιτσογράφος. Δεν ξεχνώ την δίωρη εκπομπή “Top Club”, που είχαμε κάνει μαζί με τον Chris Isaak στο ραδιόφωνο του Αντέννα, όπου είχε φέρει την κιθάρα του και είχε τραγουδήσει live για τους ακροατές. Πριν φύγει μου είχε αφήσει ένα αυτόγραφο, ζωγραφίζοντας ο ίδιος με μαρκαδόρο πάνω στο εξώφυλλο του δίσκου του, την μορφή του προσώπου του.

Οι επιτυχίες που τον καθιέρωσαν, από το 1978 που ξεκίνησε την καριέρα του, είναι τα γνωστά “Wicked Game”, “Blue Hotel” και “Baby Did a Bad Bad Thing”.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, αλλά εκείνο που ίσως δεν έχει προσέξει κανείς είναι το γεγονός ότι ο Chris Isaak πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του κομματιού “Sacrifice” του Elton John, που γυρίστηκε στο Los Angeles το 1989. Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο.

Ο νέος χριστουγεννιάτικος δίσκος του συμπεριλαμβάνει γνωστά τραγούδια των εορτών, όπως τα: “Winter Wonderland”, “Jingle Bell Rock”, “Run Rudolph Run”, “Rockin’ Around the Christmas Tree”, “O Holy Night” και άλλα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook