Νέος Χώρος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στα Χανιά

νέος-χώρος-καινοτομίας-και-επιχειρημ-981919

Ο Youth Entrepreneurship Club σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ-ΤΔΚ) προσκαλεί οποιονδήποτε (φοιτητές, μηχανικούς, νέους επιχειρηματίες, άτομα με καινοτόμες ιδέες) υλοποιεί ένα καινοτόμο πρότζεκτ ή επεξεργάζεται μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα να εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής, ώστε να έχει πρόσβαση και να μπορεί να χρησιμοποιεί τον νέο Χώρο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (YEC HUB Chania) που θα φιλοξενείται στο κτίριο του ΤΕΕ-ΤΔΚ, Νεάρχου 23 & Γιαμπουδάκη, Χανιά.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα μπορούν να δουλεύουν στον χώρο, να αναπτύσσουν τις ιδέες τους, να έχουν πρόσβαση σε μέντορες και επενδυτές εφόσον το πρότζεκτ τους είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο αλλά και να συμμετέχουν στα σεμινάρια / ομιλίες που διοργανώνει ο Οργανισμός. Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν και μεμονωμένα άτομα, ενδεικτικώς developers, designers, business thinkers και γενικώς άτομα με επιχειρηματικό πνεύμα.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα / ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Επιπλέον ο Youth Entrepreneurship Club απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση τόσο σε Φορείς/Οργανισμούς όσο και Μέντορες που ενδιαφέρονται για συνεργασία, προκειμένου να αναπτυχθεί το καινοτομικό επιχειρηματικό οικοσύστημα, Startup Ecosystem, στην Κρήτη. Οι ενδιαφερόμενοι υποστηρικτές μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο [email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook