Νέο βίντεο-σοκ με τον απεγκλωβισμό του Τζώρτζη Μονογυιού από τη φλεγόμενη Ferrari

νέο-βίντεο-σοκ-με-τον-απεγκλωβισμό-του-1358827

Νέο βίντεο, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού με τη Ferrari έρχεται στο φως.

Πρόκειται για βίντεο που τραβήχτηκε από επιβάτη αυτοκινήτου που περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος, δευτερόλεπτα λεπτά μετά τη μοιραία σύγκρουση το βράδυ της Πέμπτης (13/1).

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που φίλοι και περαστικοί απεγκλωβίζουν τον Τζώρτζη Μονογυιό από τη φλεγόμενη Ferrari, δευτερόλεπτα ουσιαστικά, μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Φίλοι και περαστικοί απεγκλώβισαν τον Τζώρτζη Μονογυιό από τη Ferrari

Οπως έχει γίνει γνωστό τον Τζώρτζη Μονογυιό απεγκλώβισαν οι φίλοι του, που ακολουθούσαν την επιχειρηματία με άλλα αυτοκίνητα καθώς τον συνόδευαν σπίτι του μετά την αγορά του νέου supercar του. Ουσιαστικά οι άνθρωποι αυτοί είδαν τον σοκαριστικό τροχαίο να συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. Αμέσως σταμάτησαν να βοηθήσουν. «Πυροσβεστήρα, φέρε πυροσβεστήρα», ακούγεται να λέει ένας από τους ανθρώπους δίπλα στη φλεγόμενη Ferrari.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών έφερε πολλαπλά κατάγματα, κρανιογκεγαλικές κακώσεις και εγκαύματα.

Να σημειωθεί ότι στη Ferrari επέβαινε και η σύζυγός του Αθηνά Καραπάνου την οποία απεγκλώβισε περαστικός, ο γνωστός τραγουδιστής Stan, που έτυχε να περνά από το σημείο. Η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της, ήταν όμως ζαλισμένη και τραυματισμένη και ρωτούσε τι συνέβη.

Δεν γνωρίζει η σύζυγός του για το χαμό του

Οπως επιβεβαίωσε σήμερα και ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας Μονογυιού, η Αθηνά Κοντοπάνου δεν γνωρίζει ακόμη ότι ο σύζυγός της έχει χάσει τη ζωή του και θεωρεί ότι νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εντωμεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα με τη Ferrari. Ο Τζώρτζης Μονογυιός διένυε τα πρώτα του χιλιόμετρα με το καινούργιο του αυτοκίνητο, το είχε παραλάβει μόλις από ένα υπαίθριο πάρκινγκ σε απόσταση δύο τριών χιλιομέτρων και κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βουλιαγμένη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασ τον έλεγχο του οχήματος ανέβηκε στη διαχωριστική νησίδα, χτύπησε στην ταμπέλα, το δέντρο και το αμάξι ακινητοποιήθηκε ενώ δευτερόλεπτα αργότερα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο μικροσκόπιο της τροχαίας όλα τα βίντεο

H ΕΛΑΣ ερευνά όλα τα βίντεο που έχουν έρθει στη διάθεσή της και σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του iefimerida έχει ήδη στα χέρια της το βίντεο κλειδί που ξεκλειδώνει το μυστήριο γύρω από το πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook