Νέο βίντεο «καίει» τον 22χρονο – Τι δείχνει το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας

νέο-βίντεο-καίει-τον-22χρονο-τι-δείχ-1222833

Eνα ακόμη βίντεο, μετά από εκείνο της Νέας Σμύρνης που προκάλεσε σάλο και άνοιξε τον κύκλο των καταγγελιών εις βάρος του 22χρονου επιδειξία, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών. Σε αυτό είναι αποτυπωμένη η επίθεση που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, κάνει ο ίδιος σε μια 22χρονη κοπέλα από τον Νέο Κόσμο, τον Αύγουστο του 2020, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί να έχει, στην προκειμένη περίπτωση, ως διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να φτάνει στην εξώπορτα του σπιτιού της και να βάζει τα κλειδιά για να ανοίξει. Την ίδια στιγμή, από τη γωνία, εμφανίζεται ένα νεαρό άτομο που κατευθύνεται με κανονικό βηματισμό προς το μέρος της. Μόλις φτάνει ακριβώς πίσω της, σταματά απότομα και με πολύ γρήγορες κινήσεις επιχειρεί να της κατεβάσει το σορτσάκι. Στη συνέχεια την πιάνει από τον λαιμό και της κλείνει το στόμα, ενώ προσπαθεί να τη σπρώξει προς το εσωτερικό του σπιτιού. Το περιστατικό, που έχει καταγραφεί στις 12:40, στις 6 Αυγούστου του 2020, έχει διάρκεια μόλις μερικών δευτερολέπτων. Ωστόσο, οι στιγμές αγωνίας που έζησε η 22χρονη από την επίθεση έχουν αποτυπωθεί ευκρινώς και με σαφήνεια στο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Λίγο μετά τις βίαιες κινήσεις εναντίον της, η κοπέλα αντιστέκεται και πάνω στην πάλη καταφέρνει να του βγάλει τη μάσκα, με τον νεαρό, προφανώς τρομαγμένο επειδή αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, να τρέπεται σε φυγή. Αμέσως μετά το συμβάν, και χωρίς καμία χρονοτριβή, κατατέθηκε η σχετική καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τη νεαρή γυναίκα στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν την προηγούμενη Πέμπτη, μετά την καταγγελία της 25χρονης σοπράνο Δανάης Ακριβιάδου, που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα το γνωστό πλέον βίντεο, το οποίο δείχνει τον φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να την ακολουθεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη, με το μόριό του σε κοινή θέα… Η κοπέλα που είχε δεχθεί την επίθεση τον περασμένο Αύγουστο στον Νέο Κόσμο, μόλις δημοσιοποιήθηκε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη που έδειχνε τον 22χρονο, αναγνώρισε στο πρόσωπό του εκείνον που είχε επιτεθεί και στην ίδια. Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και το κατέθεσε.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook