Νέο τροχαίο – Τούμπα Ι.Χ στην Εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου

νέο-τροχαίο-τούμπα-ι-χ-στην-εθνική-οδ-1115861

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες στην  Εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, αυτή τη φορά στο ύψος των Αγίων Πάντων.

Συγκεκριμένα Ι.Χ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσσών που συνέδραμε στον απεγκλωβισμό της οδηγού του οχήματος, που είχε τραυματιστεί.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Τα αίτια που προκάλεσαν το συμβάν ερευνώνται.

(φωτό αρχείου)

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Νέο τροχαίο – Τούμπα Ι.Χ στην Εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου

  1. ερευνονται τα αιτια; χρειαζεται; μια ματια στο κοντερ της να μας πειτε κι εμας με ποσα ετρεχε. Στον αθλιο αυτο χωριατοδρομο που νομιζετε οτι αμα τον βαφτισετε αξονα κρητης, ξαφνικα θα μεταμορφωθει σε αυτοκινητοδρομο με 3 λωριδες ανα κατευθυνση και προστατευτικο διαζωμα στη μεση χωρις αρνητικες στροφες με φωτισμο κτλ κτλ κτλ ολοι τρεχουν με 90χαω και πανω ενω ολες οι πινακιδες δινουν απο 40 εως 70χαω. Στην υπολοιπη Ελλαδα τα μπλοκα της τροχαιας που μετρανε ταχυτητα και οι καμερες, δουλευουνε και ριχνουν βροχη τα προστιμα. Εσεις εδω μενετε στην υποκρισια σας να κλαψουριζετε αλλα παρολα αυτα να τρεχετε σαν αφιονισμενοι. Η Τροχαια Χανιων ειναι η κυρια υπευθυνη για καθε ατυχημα και δυστυχημα στους δρομους της επειδη ειναι επιδεικτικα απουσα και δεν συμμορφωνει τους αθλιους κρητες οδηγους με εξοντωτικα προστιμα ωστε να μαθουνε να οδηγουνε για να μενουν ζωντανοι. Να φυλα η Παναγια ολους εμας που οδηγουμε σωστα μην τυχουμε στον δρομο σας, χαροι!

  2. Αγαπητέ Άρη από όλα αυτά που λέτε, σε κάποια συμφωνώ. Γενικώς έχουμε ανάγκη οδηγικής (και όχι μόνο) Παιδείας και συμπεριφοράς, αλλά μην τα παραλέμε γιατί κάνουμε κακό. Με εκτίμηση και παράκληση σε όλους για προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook