Νέο… σούπερ ντόμινο στην ενημέρωση – Νέες μετακινήσεις από τον ΣΚΑΪ στο Open

νέο-σούπερ-ντόμινο-στην-ενημέρωση-811519

Από ανατροπή σε ανατροπή οδηγείται το τοπίο της τηλεοπτικής ενημέρωσης, καθώς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ζυμώσεις για μετακινήσεις προσώπων. Στο κάδρο μπαίνει εκ νέου ο Δημήτρης Καμπουράκης, που θα παραμείνει ενεργός στην τηλεόραση -παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί για να πολιτευτεί- και μάλιστα φέρεται να μετακινείται σε άλλο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ο Δ. Καμπουράκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open και αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό του την προσεχή σεζόν. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει στην πολύ πρωινή ζώνη, στην οποία έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, ενώ ανοιχτό παραμένει το αν θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη (που μετακομίζει στον ΑΝΤ1) τα Σαββατοκύριακα ή αν θα έχει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα.

Στην τελική ευθεία για το Open βρίσκεται, παράλληλα, και ο Παναγιώτης Στάθης, για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη με παρτενέρ την Ευλαμπία Ρέβη. Η άφιξη του Δ. Καμπουράκη ανακατεύει εκ νέου το μείγμα των προσώπων στο κανάλι του Κορωπίου, καθώς εξετάζεται και το σενάριο να «χτιστεί» τηλεοπτικό δίδυμο Δ. Καμπουράκη και Π. Στάθη στο καθημερινό πρόγραμμα.

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ είναι το δεύτερο πρόσωπο που αποχωρεί από το Φάληρο για το Open, καθώς την ίδια πορεία διαγράφει ο Νίκος Στραβελάκης. Ο δημοσιογράφος θα μετακινηθεί άμεσα στο Open, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει την πρώτη on air εμφάνισή του στις αρχές Αυγούστου, εκφωνώντας τα καθημερινά δελτία ειδήσεων κατά την περίοδο της άδειας της Πόπης Τσαπανίδου. Και ενώ δύο πρόσωπα αποχωρούν από τον ΣΚΑΪ, «ναυαγεί» μια νέα άφιξη.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκάκο, ο οποίος είχε επαφές με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει τη ζώνη 10:00-13:00 του Σαββατοκύριακου μαζί με τον Γιάννη Πιτταρά, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΝΤ1. Ο Ν. Ρογκάκος θα συνεχίσει ως βασικός οικονομικός συντάκτης του σταθμού να συνεισφέρει με το ρεπορτάζ του στα δελτία ειδήσεων, ενώ ενδέχεται να αναλάβει εκπομπή αμέσως μετά τη Φ. Μαυραγάνη στις 9:30 τα Σαββατοκύριακα.

Αλλο ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί από άλλη συχνότητα τις επόμενες εβδομάδες είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου, που αποχώρησε από την ΕΡΤ για τον Alpha. Εκεί θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού μαζί με τους Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσέογλου. Για το φθινόπωρο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην ομάδα του Νίκου Μάνεση.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook