Νέο σκάνδαλο στις ΗΠΑ με τον γιό Μπάιντεν: Ποζάρει γυμνός με παράνομο όπλο σε βίντεο

νέο-σκάνδαλο-στις-ηπα-με-τον-γιό-μπάιντ-1460977

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η New York Post δείχνει τον Χάντερ Μπάιντεν να είναι γυμνός και να κρατάει ένα πιστόλι, που έχει αποκτήσει παράνομα, σημαδεύοντας προς την κάμερα, ενώ βρίσκεται με μια ιερόδουλη σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το βίντεο ήρθε στο «φως» σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τις ΗΠΑ, κατά την οποία ένα προϋπάρχον πρόβλημα δείχνει να έχει ενταθεί ακόμη περισσότερο: Αυτό των λεγόμενων «μαζικών» πυροβολισμών. Μόνο το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή καταγράφηκαν 11 περιστατικά, τα οποία άφησαν τουλάχιστον 15 νεκρούς και 61 τραυματίες σε όλες τις ΗΠΑ, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Προ ολίγων ημερών, μάλιστα, ο πρόεδρος Μπάιντεν είχε ζητήσει από το Κογκρέσο να λάβει νέα μέτρα για τον έλεγχο των όπλων, ώστε να σταματήσουν οι «σφαγές».

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον από το Ουισκόνσιν έκανε λόγο για «υποκρισία» από τον Αμερικανό πρόεδρο στη συζήτηση για την οπλοκατοχή.

«Πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμη και αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου», σχολίασε δηκτικά.

«Έχω γράψει επιστολές εποπτείας προς τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και το FBI, σχετικά με το περιστατικό με το όπλο του Χάντερ που πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από ένα παντοπωλείο απέναντι από ένα λύκειο στο Ντέλαγουερ. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν έχω λάβει ικανοποιητική απάντηση από αυτές τις υπηρεσίες», προσέθεσε ο Τζόνσον.

Το βίντεο – «αγκάθι» γυρίστηκε στις 17 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την ύπαρξή του. Πέντε ημέρες νωρίτερα, ο Χάντερ Μπάιντεν είχε αγοράσει ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ, όπως ανέφερε πέρυσι το Politico.

Προκειμένου να πραγματοποιήσει την αγορά, ο Χάντερ Μπάιντεν απάντησε «όχι» σε μια ερώτηση σχετικά με τον εθισμό του σε ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα και πάλι με το Politico. Λίγες εβδομάδες μετά την παράνομη αγορά του όπλου, η ερωμένη του Χάντερ, Χάλι Μπάιντεν, η οποία υπήρξε πρώην σύζυγος του εκλιπόντος αδερφού του, Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε κάδο απορριμμάτων παντοπωλείου, προκαλώντας σχετική έρευνα των Μυστικών Υπηρεσιών και του FBI.

Κατηγορίες κατά του Μπάιντεν δεν απαγγέλθηκαν ποτέ, ενώ σύμφωνα με αναφορές των Μυστικών Υπηρεσιών στη The Post τον Μάρτιο του 2021, δεν είχε κανένα αρχείο με πράκτορες που ερευνούσαν το περιστατικό, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν ήταν υπό προστασία εκείνη τη στιγμή.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook