Νέο σκάνδαλο για τη συγκάλυψη του σκανδάλου

νέο-σκάνδαλο-για-τη-συγκάλυψη-του-σκαν-1072639

Το χειρότερο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι ότι είναι ένας πρωθυπουργός που, αν και ορκίστηκε να διαφυλάττει τους κανόνες του κράτους δικαίου, εκείνος συνελήφθη να τους παραβιάζει.

Το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει να μην υπολογίζει τους πολίτες που τον εξέλεξαν και να μη σέβεται τους θεσμούς της δημοκρατίας που υπηρετεί.

Θεωρεί το κράτος ιδιοκτησία του, τους πολίτες υπηκόους του και τους δημοκρατικούς θεσμούς «του χεριού του». Που μπορεί να τους τραβά σαν λάστιχο κατά το δοκούν, προκειμένου να υπηρετούν τους δικούς του σκοπούς. Που έχουν να κάνουν με τη διάδοση της κυβερνητικής προπαγάνδας και την άνευ όρων εδραίωση της κυβερνητικής του εξουσίας.

Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνελήφθη «κλέπτων οπώρες», η προσπάθειά του είναι να συσκοτίσει την υπόθεση, να μεταθέσει τις ευθύνες αλλού και να συγκαλύψει το σκάνδαλο, περνώντας στην επικοινωνιακή αντεπίθεση με όπλο τον αντιπερισπασμό.

Οι κινήσεις του μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από την ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται υπό την ευθύνη του πρωθυπουργού, συνιστούν άλλο ένα σκάνδαλο που εξυφαίνεται με σκοπό τη συγκάλυψη του σκανδάλου.

Γράφει ο Γιάννης Α. Μυλόπουλος

One thought on “Νέο σκάνδαλο για τη συγκάλυψη του σκανδάλου

  1. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται και τους Χανιώτες. Υπηκόους του, που υπηρετούν τον αυτοκράτορα. Όχι μόνο αυτός, αλλά όλο το Μητσοτακέικο. Δεν φταίει όμως αυτός. Φταίνε οι Χανιώτες ευεργετημένοι από τον επίτιμο και πρώτο διδάξαντα των υποκλοπών, διορισμένοι στο δημόσιο ή τακτοποιημένοι με επιχειρήσεις και περιουσία (βλέπε ξενοδοχεία), που μόλις εκλέχθηκε πρωθυπουργός πήγαν και του υπέβαλαν τα σέβη τους. Και ήταν πολλοί αυτοί!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook