Νέο σενάριο για τον θάνατο του Jack Fenton – Γύρισε να πάρει το κινητό του από το ελικόπτερο

νέο-σενάριο-για-τον-θάνατο-του-jack-fenton-γύρι-1494873

Πολλά τα σενάρια γύρω από τις μυστηριώδεις συνθήκες του φρικτού θανάτου του 22χρονουJack Fenton, ο οποίος επέστρεφε με ελικόπτερο στην Αθήνα, από την Μύκονο, όπου έκανε διακοπές με την παρέα του.

Το σενάριο που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες ήταν πως ο άτυχος νεαρός θέλησε να βγάλει μία σέλφι μετά την προσγείωση, όμως δεν υπολόγισε καλά την απόσταση και σκοτώθηκε από τον έλικα. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές φαίνεται πως έχουν αποκλείσει αυτή τη θεωρία και επικεντρώνονται σε ένα νέο σενάριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο 22χρονος φαίνεται πως κατέβηκε από το ελικόπτερο χωρίς το κινητό του και γύρισε να το πάρει, ωστόσο βγαίνοντας μπερδεύτηκε και πήγε προς τον έλικα.

«Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά επικεντρώνεται πλέον στην περίπτωση ο Τζακ να ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό ξαφνικά επέστρεψε σε αυτό, για να το πάρει. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία των καταθέσεων, αλλά κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με ένα κινητό τηλέφωνο στα χέρια του, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Όταν ολοκληρώσουμε την έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες», ανέφερε εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στην Daily Mail.

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα, ο Ιωάννης Κονδύλης, επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, δήλωσε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι «από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός (σ.σ. ο Τζακ Φέντον) ήθελε να βγάλει selfie, βρέθηκε ωστόσο στην πίσω πλευρά του ελικοπτέρου. Οι αναφορές λένε ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί του, αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν μιλούσε ή απλά επέστρεφε στους φίλους του».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook