Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου – Κλωτσούσε σκύλο στο πεζοδρόμιο

νέο-περιστατικό-κακοποίησης-ζώου-κλ-1524982

Οργή προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου με θύμα άτυχο σκυλάκι. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε από το σωματείο «Κίνημα για τα δικαιώματα των ζώων» στα Ιωάννινα.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, ένας άνδρας, ο οποίος φοράει κράνος στο κεφάλι, κλωτσάει σκύλο στο πεζοδρόμιο ενώ ένας άλλος, που παρακολουθεί το περιστατικό, του φωνάζει να σταματήσει και τον αποτρέπει.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το φιλοζωϊκό σωματείο που έκανε τη δημοσίευση, πρόκειται για ένα σκυλάκι το οποίο είχε κακοποιηθεί από το αφεντικό του προτού το εγκαταλείψει στο δρόμο ενώ έχει γίνει ήδη καταγγελία κατά αγνώστου.

Κινητοποίηση στα social media για τον άντρα που ποδοπάτησε το γατάκι

Κύμα οργής έχει ξεσηκωθεί στα κοινωνικά δίκτυα μετά την κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη. Πληθαίνουν, τις τελευταίες ώρες, τα σχόλια που προδίδουν θυμό για την φρικιαστική ενέργεια στην οποία προέβη άντρας ο οποίος ποδοπάτησε γατάκι.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που ζητούν παραδειγματική τιμωρία ώστε να μπει τέλος σε τέτοιου είδους απεχθείς πράξεις. Υπενθυμίζεται, δε, ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που 30χρονος κλώτσησε γάτα στη θάλασσα στην Αιδηψό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook