Νέο ντοκιμαντέρ για την δολοφονία της Καρολάιν – Τα σημάδια που πρόδωσαν τον δράστη

νέο-ντοκιμαντέρ-για-την-δολοφονία-της-1558922

Νέο ντοκιμαντέρ για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Σε αυτό, ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πώς ο σύζυγος του θύματος έδειξε πως είναι αυτός ο δράστης πριν ομολογήσει το φρικτό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, τα ψέματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διερευνήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» στο Discovery +.

Στην εκπομπή αυτή, ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Δρ. Κλιφ Λάνσλεϊ αποκάλυψε τα σημάδια που πρόδιδαν την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Όπως δήλωσε: «Προσπάθησε να δώσει την εντύπωση της θλίψης βάζοντας μπροστά στο πρόσωπό του τα χέρια του, βάζοντας τα δάχτυλα στις μέσα γωνίες των ματιών του. Επίσης, πιέζει τόσο πολύ τα μάτια του σε μια προσπάθεια να προκαλέσει δάκρυα, επειδή θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης σε αυτό».

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε ότι «έλαβε αγάπη από όλο τον κόσμο» βαριανασαίνοντας σαν να είναι συντετριμμένος. Αλλά σύμφωνα με τον ειδικό στη γλώσσα του σώματος, δεν βλέπει κανείς ούτε «δάκρυα» ούτε «καμία έκφραση θλίψης».

Ο ειδικός ισχυρίζεται επίσης πως μια μικροένδειξη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα ήταν όταν ανασήκωσε μόνο τον ένα του ώμο μιλώντας στις κάμερες για να διαψεύσει έναν ισχυρισμό. Ο εμπειρογνώμονας λέει ότι δεν έχει δει ποτέ στην 30χρονη καριέρα του ένα «μικροσκοπικό, μονόπλευρο ανασήκωμα του ώμου όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια». Και πρόσθεσε πως όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις, αυτό «μας δίνει ένα τεράστιο στοιχείο πως προσποιείται».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook