Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: 19χρονος άνοιξε πυρ και έκανε livestreaming – 4 νεκροί

νέο-μακελειό-στις-ηπα-19χρονος-άνοιξε-π-1521693

Συνολικά 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 3 τραυματίστηκαν μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς που διαδραματίστηκε την Τετάρτη στο Μέμφις των ΗΠΑ.

Οι πυροβολισμοί φέρονται να εκτελέστηκαν από έναν 19χρονο, δήλωσαν αξιωματούχοι. Τουλάχιστον ένας από τους πυροβολισμούς μεταδόθηκε live στο Facebook, είπε η αστυνομία.

Ο ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 9:20 μ.μ (τοπική ώρα) περισσότερες από δύο ώρες αφότου η αστυνομία εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση καλώντας τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν στο σπίτι.

«Πολλές οικογένειες καταστράφηκαν απόψε», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Shelby Floyd Bonner σε συνέντευξη Τύπου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο πρώτος πυροβολισμός σημειώθηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/9) και ένας άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος θανάσιμα σε δρόμο, διευκρίνισε η αστυνομία. Άλλοι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 4:30 μ.μ.

Η αστυνομία του Μέμφις έστειλε στο Twitter μια επείγουσα ειδοποίηση γύρω στις 7 μ.μ, αναφέροντας ότι ένας ένοπλος άνδρας είναι υπεύθυνος για πολλαπλούς πυροβολισμούς. «Λαμβάνουμε αναφορές ότι καταγράφει τις ενέργειές του στο Facebook.

Δεν έχουμε συγκεκριμένη τοποθεσία για το πού βρίσκεται τώρα», ανέφερε το tweet. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μέμφις Κάρεν Ρούντολφ είπε ότι ο 19χρονος Εζέκιελ Κέλι συνελήφθη μετά τις 9 το βράδυ. στη γειτονιά Whitehaven.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook