Νέο «φάουλ» από την ΕΡΤ – Έβγαλε φοιτητή της ΔΑΠ να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο Κεραμέως | Video

νέο-φάουλ-από-την-ερτ-έβγαλε-φοιτη-1177166

Σε νέο «φάουλ» υπέπεσε η ΕΡΤ, η οποία έβγαλε στο απογευματινό της δελτίο φοιτητή της ΔΑΠ για να υπερασπιστεί το επίμαχο νομοσχέδιο για την Παιδεία, που ψηφίζεται το βράδυ της Πέμπτης (11/02), με τις «φωνές» να είναι πολλές κατά της Νίκης Κεραμέως.

Η δημοσιογράφος τον παρουσίασε ως δήθεν απλό φοιτητή, δίνοντας τον λόγο «στους ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο και αντιδρούν».

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μόσχο, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μέλος της ΔΑΠ. Μπήκε στο πανεπιστήμιο το 2015, που σημαίνει ότι σύμφωνα με το νόμο Κεραμέως, αν δεν ολοκληρώσει τις σπουδές του μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, τότε θα διαγραφεί.

«Τι είναι αυτό που ξεσηκώνει τους φοιτητές, τους καθηγητές και σε ποια σημεία υπάρχει συμφωνία; Πώς το βλέπεις εσύ όλο αυτό το dabate;», ρώτησε η δημοσιογράφος τον φοιτητή της ΔΑΠ ο οποίος απάντησε: «Το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι συγκεκριμένοι που αντιδρούν είναι αυτοί που ενοχλούνται, αυτοί που θα σταματήσουν να κάνουν όλα όσα έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται για τα περιστατικά βίας και ανομίας».

Και συνέχισε σε γραμμή ΝΔ: «Οι περισσότερες από τις πορείες που είδαμε ήταν υποκινούμενες από τέτοια στοιχεία». 

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ 1 «έκοψε» την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή, την ώρα που μιλούσε για την Ικαρία και την ανέμελη ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. Όλα αυτά, ενώ έχει ξεσπάσει σάλος για την οδηγία που αναρτήθηκε σε αίθουσα παραγωγής στην ΕΡΤ, με την οποία ζητείται από τους δημοσιογράφους να μην παίξουν πλάνα από το «κορονο-τσιμπούσι» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, η ΕΡΤ1

Μία ημέρα νωρίτερα, εργαζόμενοι της ΕΡΤ με ανακοίνωσή τους επιβεβαίωσαν τη λογοκρισία για το φαγοπότι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη.

altsantiri.gr 

One thought on “Νέο «φάουλ» από την ΕΡΤ – Έβγαλε φοιτητή της ΔΑΠ να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο Κεραμέως | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook