Νέα κανάλια υψηλής ευκρίνειας στα Χανιά – Συντονίστε την τηλεόρασή σας

νέα-κανάλια-υψηλής-ευκρίνειας-στα-χαν-776794

Επανασυντονισμό στις τηλεοράσεις τους θα χρειαστεί να κάνουν οι Χανιώτες, αν θέλουν να λαμβάνουν σε υψηλή ευκρίνεια, τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς από το εξωτερικό, που αναμεταδίδονται πλέον και στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων από την ΕΡΤ.

Στο κανάλι 38, πριν ακόμα αλλάξει το έτος, η ΕΡΤ άρχισε να μεταδίδει από τη Μαλάξα τις ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 σε υψηλή ευκρίνεια (HD) αλλά και το γερμανικό κανάλι DW, το γαλλικό TV5, το βρετανικό BBC WORLD και το κυπριακό ΡΙΚ.

Είναι κάτι που στην υπόλοιπη Ελλάδα ίσχυε ούτως ή άλλως και τώρα επεκτάθηκε και στα Χανιά.

Για να τα λαμβάνετε στους δέκτες σας, θα χρειαστεί να γίνει νέος συντονισμός.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Νέα κανάλια υψηλής ευκρίνειας στα Χανιά – Συντονίστε την τηλεόρασή σας

  1. Χα χα ψηφιακή λέει τα παλιά κανάλια δείχνουν καλύτερα. Μια θολούρα είναι τα καινούργια και αυτό ισχύει γενικά για τα κανάλια της ΕΡΤ στα Χανιά. Ο λόγος μάλλον είναι ότι δεν ρυθμίζουν την ευκρίνεια (δεν ξέρει να τη ρυθμίσει ο τεχνικός εδώ?) αλλά την έχουν κλειστή με αποτέλεσμα η απαράδεκτη αυτή εικόνα. Ενας διακόπτης είναι. Και τα χρώματα ειδικά στην ΕΡΤ3 είναι και ξεβαμένα. Κρίμα.

  2. Κανένα από τα ξένα δεν είναι HD. Και η DIGEA παίζει το βιολί στην Κρήτη με τα HD. Δεν νομίζω να πληρώνουμε λιγότερα από τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς

  3. Για τους δύσπιστους SD & HD παρατηρείστε δίπλα στο σύμβολο ΕΡΤ1 HD το πρόσθετο 200 χρόνια, για την live stream εικόνα η video είναι θέμα πηγής cam η video. Τα υπόλοιπα πρόσθετα κανάλια έχουν υποστεί συμπίεση για χωρέσουν στο κανάλι 38 και όντως είναι χάλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook