Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη – Το πρώτο στο Ρέθυμνο

νέο-επιβεβαιωμένο-κρούσμα-κορονοϊού-1018646
Φωτογραφία αρχείου

Την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού και στην υπόλοιπη Κρήτη, πιστοποιούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και ανεβάζουν στους 12, τους συνολικά επιβεβαιωμένους ασθενείς στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνης, στο εκεί νοσηλευτικό ίδρυμα επιβεβαιώθηκε σήμερα κρούσμα κορονοϊού το οποίο νοσηλεύεται στην κλινική που βρίσκεται εντός του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για άνδρα ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και με ήπια συμπτώματα στη διαμορφωμένη κλινική για τον ιό εντός του Νοσηλευτικού ιδρύματος, που μέχρι πρότινος στέγαζε την Παιδιατρική κλινική.

Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα της πόλης και συγκεκριμένα του goodnet.gr, κάνουν λόγο για έναν 58χρονο ιερέα ο οποίος ανήκει στη Μητρόπολη Λάμπης και Σφακιών και λειτουργεί σε ενορία του Αμαρίου, ενώ είχε μεταβεί με ήπια συμπτωματολογία και τα αποτελέσματα από τα δείγματα βγήκαν θετικά, νωρίτερα το απόγευμα.

Ο ασθενής νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες, στην ειδικά διαμορφωμένη κλινική σε απομόνωση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη – Το πρώτο στο Ρέθυμνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook