Νέο δρομολόγιο από τα Χανιά για τη Γαλλία

Με νέες καλοκαιρινές διαδρομές μεταξύ των οποίων και η Χανιά προς Μασσαλία ενισχύεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryan Air για το 2020.

Αυτό ανακοίνωσε την Τρίτη η Νο 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, η οποία μέσα από συνολικά 147 δρομολόγια στην Ελλάδα θα μεταφέρει 6.6 εκατομμύρια επιβάτες ανά έτος από τα 13 αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στη χώρα μας η ιρλανδική εταιρεία.

Όσον αφορά στο δρομολόγιο από τα Χανιά προς τη Μασσαλία, που θα διαρκέσει 7 μήνες (1/4/2020-21/10/2020) θα πραγματοποιούνται 2 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Το πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνει επίσης τις εξής νέες καλοκαιρινές διαδρομές:

Αθήνα – Βαρκελώνη (3 δρομολόγια την εβδομάδα),
Αθήνα – Μαδρίτη (4 δρομολόγια την εβδομάδα),
Αθήνα – Νυρεμβέργη (2 δρομολόγια την εβδομάδα) και Αθήνα – Τουλούζη (2 δρομολόγια την εβδομάδα)
Κεφαλονιά προς Μπολόνια (2 δρομολόγια την εβδομάδα) και Κεφαλονιά – Φραγκφούρτη Hahn,
Καλαμάτα – Γκντανσκ (2 δρομολόγια την εβδομάδα),
Καλαμάτα – Μιλάνο Μαλπένσα (1 δρομολόγιο την εβδομάδα),
Καβάλα – Βουκουρέστι (1 δρομολόγιο την εβδομάδα),
Ρόδος – Πράγα (2 δρομολόγια την εβδομάδα),
Θεσσαλονίκη – Αμμάν (2 δρομολόγια την εβδομάδα),
Θεσσαλονίκη – Πράγα (2 δρομολόγια την εβδομάδα),
Θεσσαλονίκη – Μπορντό (2 δρομολόγια την εβδομάδα)

Για να γιορτάσει το νέο της πρόγραμμα, η Ryanair ξεκίνησε πώληση θέσεων με ναύλους από μόλις 16,99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Οι θέσεις αυτές πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17 Οκτωβρίου) μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Σε δηλώσεις του ο Chief Commercial Officer της Ryanair, David O’Brien, τόνισε πως «η Ryanair, η πιο πράσινη και καθαρότερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2020, το οποίο περιλαμβάνει 14 νέα καλοκαιρινά δρομολόγια σε προορισμούς όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία, τα οποία θα μεταφέρουν 6.6 εκατ. επιβάτες από τα 13 αεροδρόμια που δραστηριοποιόμαστε στην Ελλάδα, τα οποία θα υποστηρίξουν και θα διατηρήσουν πάνω 4,950 παράπλευρες θέσεις εργασίας στη χώρα».

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ