Νένα Χρονοπούλου: Το άθλιο μήνυμα για τον γιο της – Της ευχήθηκαν να πεθάνει

νένα-χρονοπούλου-το-άθλιο-μήνυμα-για-τ-994103

Τεράστιο είναι το σοκ το οποίο βίωσε η Νένα Χρονοπούλου. Ένας χρήστης του Facebook της ευχήθηκε να πεθάνει ο μονάκριβος γιος της Χρήστος που είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

Ο αποστολέας του μηνύματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έγραψε: «Νένα μου ο μπ@στ@ρδος γιος σου, πότε θα πεθάνει; Θα ψοφήσει; Μάλλον π@δ@@σαι με τους γκόμενους σου και βγαίνει όλο και χειρότερα στην καθυστέρηση. Να σου ψοφήσει εύχομαι».

Η Νένα Χρονοπούλου και ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος, παρά το αρχικό σοκ, αφού βεβαιώθηκαν πως ο διαδικτυακός λογαριασμός του άγνωστου άνδρα είναι αληθινός, κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά προκειμένου να κινηθούν εναντίον του νομικά.

Ο λογαριασμός της ηθοποιού λίγα λεπτά μετά το περιστατικό γέμισε με συγκινητικά λόγια φίλων, γνωστών, συναδέλφων του ζευγαριού αλλά και γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες.

«Ο άγγελός μου»

Η ηθοποιός δέχτηκε απέραντη αγάπη και στήριξη και συγκινήθηκε πολύ. «Ήταν ένα δώρο για την αφοσίωση και τους αγώνες της για τα άτομα με αναπηρία, μα πρωτίστως για τον Χρήστο της, ο οποίος δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι» ανέφερε στην Espresso. «Είναι το καλύτερο παιδάκι του κόσμου. Οι γονείς με παιδιά ΑμεΑ θα με καταλάβουν. Αγνός, αθώος, χαμογελαστός, παιχνιδιάρης, μας κάνει συνεχώς περήφανους γονείς. Είναι ο άγγελός μου, ο θησαυρός μας, ο μονάκριβός μας».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook