Νένα Χρονοπούλου: «Σήμερα ο «διαφορετικός» Χρήστος μας, έκλεισε τα 16 του χρόνια Ι Photos

νένα-χρονοπούλου-σήμερα-ο-διαφορετ-1150970

Τα 16 του χρόνια έκλεισε ο γιος της Νένας Χρονοπούλου και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στον Χρήστο της που έφερε στον κόσμο πρόωρα, ενώ με κάθε ευκαιρία υπερασπίζεται δημοσίως τα δικαιώματα των παιδιών που αντιμετωπίζουν κάποια ιδιαιτερότητα.

«Περνάνε γρήγορα τα χρόνια αλλά όταν η αγνότητα όλου του κόσμου γίνεται 16 ετών, περνάνε με αγάπη, χαρά και ελπίδα, κάθε μέρα !

Ο “διαφορετικός” Χρήστος μας, έκλεισε σήμερα τα 16 του χρόνια, στις 10:08′ ακριβώς, όπως κάθε χρόνο, και μας γέμισε και τη σημερινή ημέρα γέλιο και χαρά, μας γέμισε με λόγια αγάπης και ατελείΩ=ωτα φιλιά δίχως να ζητάει κάποιο αντάλαγμα, και η τόση του ευτυχία με σιγουρεύει πως του αρέσει πολύ ο εαυτός του, γιατί πολύ απλά μας αρέσει και εμάς.

Είμαι άπειρα ευτυχισμένη με το “διαφορετικό” παιδί μου, τόσο που καταλαβαίνω πως σας είναι δύσκολο να το νιώσετε γιατί το “διαφορετικό” σοκάρει, κι όμως εμένα με έμαθε τι θα πει αληθινή αγάπη, τι θα πει υπομονή, αποδοχή, τι θα πει αγαπάω δίχους όρους και δίχως δεδομένα, και ίσως αυτή μου η κατανόηση των πραγμάτων έκανε το Χρηστάκο μου ευτυχισμένο και μάλιστα ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!

Και μετά ήρθε ο Τάσος στη ζωή μας, και δίχως να του εξηγήσω τίποτα από τα παραπάνω, συμπεριφέρθηκε στο “τότε μωρό” μου, όπως ακριβώς και εγώ. Κανονικά, αληθινά με ανέλπιστη αποδοχή δίχως μοιρολατρίες και γιατί…

Και όλα σήμερα είναι γελαστά, μετά από 12 χρόνια κάθε χρόνο ο Χρηστάρας γελάει και περισσότερο, γιατί ποτέ δεν κλάψαμε εμείς για αυτό που συνέβη στην υγεία του, κλάψαμε μόνο για τη ζωή του, όταν κινδύνευε να τη χάσει, την ποιότητα αυτής την καθόρισαν οι επιστημονικές και θεραπευτικές παρεμβάσεις αλλά πάνω απ’ όλα η ευτυχία που νιώθουμε όταν τον αντικρύζουμε.

Χρόνια σου πολλά “ευτυχία” μου, δίχως εσένα θα ήμουν “ελάχιστη”…

Υ.Γ. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Χρήστο Παλόγλου για την τούρτα υπερπαραγωγή με τα συγκεκριμένα υλικά που έκανε για το Χρηστάκο μας, μη θεωρηθεί διαφήμιση, ο Χρήστος είναι φίλος και προσέχει την υγεία του Χρηστάκου πολλά χρόνια τώρα (αλλεργίες), το ευχαριστώ από καρδιάς μας είναι γιατί απλά» έγραψε η Νένα Χρονοπούλου δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από την ώρα που ο Χρήστος της έσβηνε τα κεράκια της τούρτας του.

Περνάνε γρήγορα τα χρόνια αλλά όταν η αγνότητα όλου του κόσμου γίνεται 16 ετών, περνάνε με αγάπη, χαρά και ελπίδα, κάθε…

Δημοσιεύτηκε από Nena Xronopoulou στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

 

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook