Νεκταρία Γιαννουδάκη – Σασμός: Η Χανιώτισσα ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

νεκταρία-γιαννουδάκη-σασμός-η-χανιώ-1294655

Αν και η ίδια είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η ηρωϊδα που υποδύεται στον «Σασμό», η Σοφία Αντωνακάκη, «δεν είναι αμιγώς κρητικιά. Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον Χανιώτη Τάσο Καμαριωτάκη» οπότε έχει πολιτογραφηθεί Κρητικιά, εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η Χανιώτισσα ηθοποιός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, την μητέρα της Στέλλας, «η οποία Στέλλα, ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη. Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα…. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη», υπογραμμίζει στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Τι θα κάνει η Σοφία; «Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και, αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» , απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας. «Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της, το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου», τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook