Νεκρός πατέρας τριών παιδιών σε τροχαίο: Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού – Η έκκληση της αδελφής του

νεκρός-πατέρας-τριών-παιδιών-σε-τροχα-938146

Τον οδηγό ενός φορτηγού που χτύπησε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο Κερατσίνι τον πατέρα τριών παιδιών, Γιάννη Βαφειάδη, αναζητούν οι αρχές. Η αδελφή του θύματος μιλώντας στο δελτίο του Star ζητά να βρεθεί ο ένοχος για να λυτρωθούν, όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Δε θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;» λέει η αδελφή του θύματος, Κωνσταντίνα Βαφειάδη, η οποία θέλει να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον αδερφό της στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε» λέει η αδελφή του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα.

«Στις 6 το πρωί είναι μηδαμινή η κίνηση. Όσοι είδαν τον αδελφό μου μετά από τροχαίο κατάλαβαν ότι τον χτύπησε φορτηγό».

Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Η αδελφή του κάνει έκκληση αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook