Νεκρός μετά από ληστεία υπάλληλος εταιρείας – Η κατάθεση της κόρης και το βιντεοληπτικό υλικό

νεκρός-μετά-από-ληστεία-υπάλληλος-ετα-878479

Την τελευταία του πνοή στο Αττικό νοσοκομείο άφησε τα ξημερώματα ένας υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας, που σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η κόρη του στους αστυνομικούς, έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους ενώ βρισκόταν στον εργασιακό του χώρο στην οδό Δερβενακίων στον Κορυδαλλό.

Στις 02:40, σύμφωνα με όσα ανέφερε η κόρη του θύματος, ο άνδρας ηλικίας 51 ετών την κάλεσε και την ενημέρωσε πως έχει πέσει θύμα ληστείας. Άμεσα μετέβη στο σημείο που τον εντόπισε δεμένο και χτυπημένο.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, η κόρη του κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, με τους διασώστες να καταφθάνουν πρώτοι και να μεταφέρουν τον άνδρα στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση, πληροφορήθηκαν πως το θύμα της ληστείας είχε καταλήξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δράστες είναι δύο με τρία άτομα, που αιφνιδίασαν τον 51χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν σε καρέκλα, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή στο χώρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο υπήρχε μεγάλη κινητικότητα (φορτώσεις εκφορτώσεις) μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Πλέον οι αστυνομικοί διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ αναμένεται η κατάθεση της κόρης του άνδρα που έφερε βηματοδότη και είχε προβλήματα με την καρδιά του, προκειμένου να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για το συμβάν.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Πηγή: newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook