Νεκρός 20χρονος ανεμβολίαστος από κορονοϊό

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 20χρονος ανεμβολίαστος στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή στην ενημέρωση για το νέο καθεστώς που τίθεται σε ισχύ για τους εμβολιασμένους, η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα προκειμένου να τονίσει την ανάγκη να αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη.

“Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε τον εμβολιασμό σε κανέναν, αλλά πραγματικά ζητάμε από όλους να εμβολιαστούν» τόνισε και επανέλαβε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες, αντίθετα η νόσος είναι σοβαρή, οδηγεί σε θάνατο συχνά. Ανέφερε μάλιστα ότι στη Βόρεια Ελλάδα έχασε τη μάχη για τη ζωή νεαρός, σημειώνοντάς «δεν θέλουμε να έχουμε τέτοιους θανάτους, είναι πάρα πολύ εύκολο να τους προλάβουμε με εμβολιασμό”.

Όπως είπε η κ. Γκάγκα από τους 55 ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στη Βόρεια Ελλάδα, οι 53 είναι ανεμβολίαστοι.

Πηγή: enikos.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το παραμύθι δεν έχει δράκο, σύντομα θα κυνηγάμε ολοι με ρόπαλα και οπλα τον Μητσοτακη για την εξαπάτηση μας !

    Προσέξτε : « Ανέφερε μάλιστα ότι στη Β. Ελλάδα έχασε τη μάχη για τη ζωή νεαρός « αλλά δεν μας είπε Πότε και Πώς έχασε τη μάχη, Φέτος ? Πέρυσι ? από μηχανάκι ? από ηλεκτροπληξία ? άγνωστο αλλά τρομοκρατικό για όσους υποθέσουν ότι πέθανε από κορωνοιό.
    Βέβαια απορίας άξιο ενώ για μια 14 χρονη στη Β. Ελλάδα που μπήκε νοσοκομείο σαν κρούσμα έμαθε όλη η Ελλάδα από τα πρωτοσέλιδα χθες και προχθές για το νεαρό που παίξανε δεν μάθαμε τίποτε ! Άλλο ένα περίεργο της διαχείρισης της πανδημίας από το σούργελο μητσοτακη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ