Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι που κατάπιε ταμπλέτα καθαρισμού τουαλέτας

νεκρό-2χρονο-κοριτσάκι-που-κατάπιε-ταμ-1130414

Ένα κοριτσάκι δύο μόλις ετών βρήκε τραγικό θάνατο μετά από κατάποση ταμπλέτας καθαρισμού τουαλέτας που της προκάλεσε εμετό.

Ειδικότερα, η Arietta-Grace Barnett άρχισε να κάνει εμετό ένα «φωτεινό ροζ υγρό» στις 28 Ιουνίου του περασμένου έτους, με τη μητέρα της να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο φοβούμενη ότι μπορεί να έχει καταπιεί την τοξική κάψουλα. Ωστόσο, στις 2 Ιουλίου, ήταν αρκετά καλά για να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και πήγε σε ραντεβού για εξωτερικούς ασθενείς την επόμενη ημέρα, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Αλλά όταν η Arietta-Grace άρχισε να αιμορραγεί στις 9 Ιουλίου, επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον και πέθανε εκείνη την ημέρα. Ο δικαστής Rosamund Rhodes-Kemp είπε ότι η Arietta-Grace πιστεύεται ότι κατάπιε μια κάψουλα Toilet Duck. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στις 28 Ιουνίου 2019, η Λούσι Κουκ κάλεσε το 111 φοβούμενη ότι η κόρη της Arietta-Grace μπορεί να έχει καταπιεί ένα προϊόν καθαρισμού, ενώ η μαμά ήταν στον κάτω όροφο και η Arietta ήταν στον επάνω όροφο. Κλήθηκε ασθενοφόρο και η Arietta υπέφερε από διάρροια και εμετό που αναφέρθηκε ως ροζ χρώμα.

Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί μέχρι τις 2 Ιουλίου, όταν έλαβε εξιτήριο. Πήγε σε μια εξωτερική κλινική στις 3 Ιουλίου και δυστυχώς επέστρεψε στο νοσοκομείο στις 9 Ιουλίου λόγω καρδιακής ανακοπής, μετά από αιμορραγία που υπέστη στο σπίτι νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Δεν ήταν δυνατό να επανέλθει στη ζωή και πέθανε στο νοσοκομείο.

Η κα Rhodes-Kemp είπε ότι δεν ήταν σαφές γιατί ο εμετός ήταν ροζ όταν υποψιάστηκε ότι η κάψουλα Toilet Duck που η Arietta-Grace είχε καταπιεί ήταν μπλε / πράσινο χρώμα. Μάλιστα, είπε ότι η μητέρα της Arietta-Grace είχε τότε ροζ μαλλιά, αλλά είχε πει στους γιατρούς ότι δεν υπήρχε βαφή μαλλιών στο σπίτι. Η Δρ Nicola Trevelyan, σύμβουλος παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον, είπε: «Δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε γιατί ο εμετός ήταν έντονος ροζ».

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook