Νεκρή τρόφιμος του Γηροκομείου Χανίων – Είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό

νεκρή-τρόφιμος-του-γηροκομείου-χανίω-1029540

Μια 90χρονη είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. Η ηλικιωμένη έπασχε και από άλλα σοβαρά νοσήματα, όπως αναφέρει η ενημέρωση που εκδόθηκε από τον Δήμο Χανίων.

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται άλλοι έξι τρόφιμοι, εκ των οποίων οι δύο έχουν υποκείμενα νοσήματα. Κανείς τους δεν νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

«Η Διοίκηση του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 05/01/2021, από τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων για τον θάνατο φιλοξενούμενης της δομής.

Η 90χρονη είχε υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο μοριακής ανίχνευσης (PCR) στις 31/12/20, με αρνητικό αποτέλεσμα και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κατά τον επανέλεγχο που υπεβλήθη, τη Δευτέρα, 04/01/21. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Χανίων, όπου και νοσηλευόταν στην κλινική covid και κατέληξε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 05/01.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η ηλικιωμένη έπασχε από πολλαπλά και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Νεκρή τρόφιμος του Γηροκομείου Χανίων – Είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό

  1. Να που και ο δήμος Χανίων κάνει αιτιολόγηση θανάτων. Έπασχε από αλλά σοβαρά προβλήματα, λέει η ανακοίνωση. Οι τρόφιμοι του γηροκομείου είναι υπό την προστασία του Δήμου και των οργάνων του.
    Ποτέ θα επέμβει ο εισαγγελέας άραγε να δούμε πως μεταδόθηκε ο ιός στο γηροκομείο Χανίων, και αν λήφθηκαν τα αναγκαία μέτρα προστασίας?
    Είναι δυνατόν ο δήμος να αναφέρεται σε ιατρικό ιστορικό λες και η ασθενής έπρεπε να πεθάνει και δε θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση?
    Εισαγγελέας και γρήγορα για να σοβαρεύουν και να μη θρηνησουμε και άλλους νεκρους.

    1. Επιτέλους κάποιος το λέει! Ελπίζω ότι μετά αυτή την τραγωδία που ζουμε θα παρεμβει γενικά ένας εισαγγελέας. Καθώς χάνουμε χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Στο Μάτι ο Κουλης οριοταν. Τώρα? Κανεις δεν αναλαμβάνει τις ευθυνες του. Από την Επιτροπή και την κυβέρνηση μέχρι τους δήμους και τους διευθυντές.
      Συνηθίσαμε το θάνατο και επειδή κάποιος είναι 90 χρονών και έχει αλλά νοσήματα δε μας νοιάζει και τόσο αν πεθανε. Ντροπή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook