Νέες στοιχεία για τον φρικτό θάνατο της 8χρονης Όλγας – Δίωξη για κακούργημα ζητά η οικογένειά της

νέες-στοιχεία-για-τον-φρικτό-θάνατο-τη-1327335

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, που η 8χρονη έχασε τη ζωή της και η οικογένειά της ακόμη δεν έχει λάβει απαντήσεις στα σοβαρά ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του παιδιού και τα όσα ακολούθησαν.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει και εξοργίσει την κοινή γνώμη, που ζητεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη για την μικρή Όλγα, η οποία παρέμεινε αβοήθητη και έφυγε με “μαρτυρικό” τρόπο, τόσο πρόωρα, τόσο βίαια και τόσο άδικα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητεί να ασκηθεί κακουργηματική δίωξη σε βάρος όσων εμπλέκονται στην τραγωδία. Παράλληλα, η οικογένεια του κοριτσιού ζητεί άρση του απορρήτου επικοινωνιών, κινητών και σταθερών τηλεφώνων, όλων των εμπλεκομένων.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης: “Ζητάμε πλέον την κακουργηματική δίωξη στην συγκεκριμένη πράξη και τη θεωρούμε απαραίτητη, γιατί αν δεν γίνει κακουργηματική πράξη δεν γίνεται να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου”.

Μυστήριο με ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο δικηγόρος της οικογένειας της Όλγας αναφέρει την ύπαρξη ενός αυτοκινήτου και μίας μηχανής, έξω από το εργοστάσιο. Για τον λόγο αυτό, η πλευρά του θύματος ζητεί και την άρση του βιντεοληπτικού υλικού από άλλες κάμερες, εντός και εκτός εργοστασίου. “Γιατί φαίνεται στο βίντεο, ένα αυτοκίνητο να είναι σταματημένο, και μία μηχανή, και πιθανότατα συνεννοούνται με έναν από τους δράστες. Και θα θέλαμε τα ακριβή στοιχεία του αυτοκινήτου”, εξηγεί ο δικηγόρος.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον τραγικό χαμό της Όλγας, η οικογένειά της αναμένει να ενημερωθεί από το ΕΚΑΒ για το ποιος και πότε ενημέρωσε το 166. “Με το εταιρικό μου τηλέφωνο πήρα το ΕΚΑΒ και τους ανέφερα το περιστατικό. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο μου δόθηκε εντολή να κλείσω το εργοστάσιο και να φύγω. Δεν θυμάμαι από ποιον έλαβα την εντολή”, αποκάλυψε ένας υπάλληλος.

Οι αστυνομικοί είδαν τυχαία το ασθενοφόρο

Το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί περνούσαν τυχαία από το εργοστάσιο, όταν είδαν το ασθενοφόρο να κατευθύνεται προς την είσοδο. Τότε, εντόπισαν αναίσθητη την 8χρονη. Η περιγραφή ενός αστυνομικού συγκλονίζει.

“Προσεγγίσαμε την κεντρική θύρα του εργοστασίου και με το που ανοίξαμε την καγκελόπορτα, η οποία βρίσκεται πάνω στη συρόμενη πόρτα, είδαμε κάτω, πλάγια στο τελείωμα της συρόμενης πόρτας να βρίσκεται ένα ανήλικο κοριτσάκι Ρομά, το οποίο βρισκόταν ανάσκελα, εγκλωβισμένο και πιεσμένο ανάμεσα στο τοιχίο και την συρόμενη πόρτα με το μισό του σώμα να βρίσκεται εντός της αυλής και τα πόδια έξωθεν της συρόμενης πόρτας”, ανέφερε ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει προσκομιστεί στη δικογραφία.

Πηγή: real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook