Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τον χαστούκισε γνωστή ηθοποιός γιατί κατέβασε το παντελόνι του

νέες-σοκαριστικές-αποκαλύψεις-για-το-1333130

Σε αποκαλύψεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη προχώρησε η Εύα Κουμαριανού, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις περιπτώσεις τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Δημήτρη Λιγνάδη, που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Η Εύα Κουμαριανού αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό με γνωστή ηθοποιό που δεν θέλησε να κατονομάσει: «Εγώ έπεσα από τα σύννεφα για τον Λιγνάδη. Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει διάφορα! Για τον Λιγνάδη έπεσα από τα σύννεφα! Δεν το πίστευα!.. Για τον Φιλιππίδη είχα ακούσει ότι ήταν απότομος. Θυμάμαι μία ηθοποιός, πάρα πολύ καλή, έχει παίξει και στην τηλεόραση με επιτυχία… Της είχε προτείνει να παίξει σε ένα σίριαλ. Πήγε και έκλεισε την πόρτα, έβγαλε το παντελόνι κατέβασε το σώβρακο και της έδειχνε… Και του λέει ‘τι είναι αυτά τα πράγματα;’, της απάντησε ‘έλα μωρέ, εντάξει, μεταξύ μας είμαστε’. Του έδωσε ένα χαστούκι και σηκώθηκε και έφυγε» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι δικαστές υιοθετώντας, σύμφωνα με πληροφορίες την εισαγγελική πρόταση τον παραπέμπουν σε δίκη κρίνοντας πως «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Υπενθυμίζεται ότι με τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό που τελέσθηκε το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook