Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Παλιά Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου – Που και πότε διακόπτεται η κυκλοφορία

νέες-κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στη-παλ-1222949

Σε συνέχεια της από 13.05.2021 Ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων-Κισσάμου, γίνεται γνωστό με νέα ανακοίνωση «ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνεχιστούν για την περάτωση του έργου.

Ειδικότερα, για τις ανάγκες των εργασιών υλοποίησης του εν λόγω έργου,  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων-Κισσάμου, στο τμήμα από τα διοικητικά όρια Δήμων Πλατανιά-Χανίων έως και διακόσια (200) μέτρα από τη γέφυρα του Πλατανιά ισχύουσες έως την 07:00 ώρα της 26.05.2021 ώστε να ολοκληρωθούν οι ήδη διενεργούμενες εργασίες ασφαλτόστρωσης οδοστρώματος.

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύς των εργασιών και για όσο διάστημα θα διακόπτεται η κυκλοφορία ένεκα των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται-διεξάγεται από τις εξόδους των Κόμβων Γαλατά και Πλατανιά και ακολούθως κίνηση μέσω του Βόρειου Οδικού Άξονα.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook