Νέες εξελίξεις στην δολοφονία Καραϊβάζ – Οι δράστες φέρεται να είχαν σκοτώσει πυγμάχο

νέες-εξελίξεις-στην-δολοφονία-καραϊβ-1682571

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως», για τους εκτελεστές του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις έρευνες των Αρχών να επικεντρώνονται στα πρόσωπα που υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου του δημοσιογράφου και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το MEGA, μάρτυρας – κλειδί είχε επικοινωνήσει με τις Αρχές και είχε πει ότι οι δράστες που συνελήφθησαν για τον Καραϊβάζ και είπε ότι σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον πυγμάχο Κοντογιώργη.

Οι άγνωστες προειδοποιήσεις στις αρχές που έγιναν στις 01/08/21: «Ο Λ. είναι μαζί με τον αδερφό του τον Σ, τον Β. και τον Γ. Να ξέρετε έχουν κάνει χοντρές ζημιές. Τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο χτύπημα. Έχουν πάρει ήδη καθαρά Kalashnikov. Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου.»

Και στις 03/11/21: «Έχω ξαναπάρει τηλέφωνο. Σας έχω δώσει πληροφορίες για αυτούς που κάνουν τις μπραβοδολοφονίες και σας έχω πει ότι τον Κοντογιώργη τον έχουν έτοιμο. Δεν ξέρω αν μιλήσαμε μαζί… Σας έχω δώσει ότι τηλέφωνα ήξερα, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να βοηθήσουν. Θα ξαναρχίσει το ”μπάπα- μπούπα”. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το ξεσκαρτάρισμα».

Επιπλέον, η αστυνομία εξετάζει κάποιοι από τους πέντε δράστες που φαίνεται να εμπλέκονται στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και στην δολοφονία Κοντογιώργη να συμμετέχουν και σε δύο ακόμη ανθρωποκτονίες. Η μία ήταν στα τέλη του 2020 στα Βριλήσσια και η άλλη το καλοκαίρι του 2021 στον Γέρακα σε ένα πρατήριο καυσίμων.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook