Νέες εξελίξεις… Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα στον Πλατανιά | Photos

νέες-εξελίξεις-πότε-θα-δοθεί-στην-κυκ-820554

«Σε καμία περίπτωση», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαλανδράκης, δεν θα ανοίξει σήμερα Παρασκευή προς κυκλοφορία η γέφυρα Bailey που τοποθετείται αυτές τις μέρες στον Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος της περιοχής, σε δηλώσεις του στο zarpanews.gr, ξεκαθάρισε οτι μπορεί η γέφυρα να έχει σχεδόν στηθεί στο σημείο, αλλά είναι αναγκαίες κάποιες διαδικασίες προκειμένου αυτή να τεθεί προς κυκλοφορία.

Όπως ανέφερε, προκύπτουν γραφειοκρατικά ζητήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με πρακτικά θέματα αλλά και προϋποθέσεις ασφαλείας, που δεν θα επιτρέψουν στον δρόμο να ανοίξει σήμερα, όπως πολλοί ελπίζουν, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, ούτε και το Σάββατο.Με την τοποθέτηση της γέφυρας στο σημείο, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πιστοποίησή της από το μηχανολογικό του στρατού και να «πέσουν» οι ανάλογες υπογραφές προκειμένου να παραδοθεί στην Περιφέρεια, της οποίας η λειτουργία είναι από εκείνη τη στιγμή και αρμοδιότητα. Έπειτα, από την πλευρά της Περιφέρειας Κρήτης θα χρειαστεί μία μελέτη κυκλοφοριακής ρύθμισης προκειμένου να διεξάγεται η κυκλοφορία με τον ομαλότερο δυνατό τρόπο για όσο παραμείνει η γέφυρα ως υποκατάστατο εκείνης που κατέρρευσε από την θεομηνία.

Όλα αυτά μας στέλνουν στην Κυριακή για να «ανοίξει» η γέφυρα προς το κοινό, ίσως και στην Δευτέρα, σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο Πλατανιά.

Καλώς ή κακώς, ακόμα και σε τέτοιες στιγμές, είμαστε «δέσμιοι» της γραφειοκρατίας…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Νέες εξελίξεις… Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα στον Πλατανιά | Photos

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΣΚΑΡ. ΩΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΟΜΩΣ.

  2. Τα χωριά στις ρίζες των Λευκών Ορεων παραμένουν χωρίς δρόμο νερό και ρεύμα χθε βρέθηκε η γερόντισσα να περιπλανιέται
    μόνη αλλά ο δήμαρχος Πλατανιά ασχολειται με τη γέφυρα των ξενοδόχων και μόνο.
    Καθένας σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις δείχνει τις προτεραιότητες του.και τους φίλους του εν όψει εκλογών.
    Εν τω μεταξύ για τις άλλες γέφυρες που έχουν πέσει ούτε κουβέντα.
    Μόνο οι ξενοδόχοι έχουν αξία και πολλες ψηφους.
    Μαύρο στην κάλπη σε όλους τους πολιτικαντηδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook