Νέες επιτυχίες για τους Χανιώτες αθλητές στους πανελλήνιους αγώνες μπριτζ – Ποιοι διακρίθηκαν

νέες-επιτυχίες-για-τους-χανιώτες-αθλη-1706855

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες μπριτζ που έγιναν στην πόλη μας το περασμένο σαβ/κο. Περίπου 100 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδος έλαβαν μέρος, ανάμεσα τους νυν και πρώην πρωταθλητές, αλλά και στελέχη της εθνικής ομάδος μπριτζ.

Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί και το μπριτζ που παίχτηκε ήταν πολύ υψηλής ποιότητας, ο συναγωνισμός έντονος.

Ο ολύμπιος Χανιώτης άσσος Νίκος Παπαδάκης, με τον πρωταθλητή μας,  Θηβαίο άσσο, Δημήτρη Μπαλόκα, έκαναν την μεγαλη ανατροπή την τελευταία μέρα των αγώνων, και από την μέση της βαθμολογίας, κατάφεραν με μια ανεπανάληπτη εμφάνιση, να καλύψουν την μεγάλη διαφορά από τον πρώτο και να επιτύχουν έναν θρίαμβο άνευ προηγουμένου!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την τελευταία μέρα των αγώνων, στο πλευρό του Ολύμπιου Παπαδάκη, πήγε και κάθισε ο φύλακας Άγγελος του, ( η φωτογραφεία είναι αμέσως μετά τον αγώνα )  η μεγάλη αγάπη της ζωής του, η Μαρία –Αγκινάρα Φουντουλάκη, και του μετέφερε φαίνεται, μια υπερκόσμια δύναμη, μια δύναμη που μόνο η μεγάλη αγάπη, η πραγματική αγάπη, η θεϊκή αγάπη, είναι σε θέση , να δώσει φτερά, και να δημιουργήσει αυτό που αποκαλούμε θαύμα. Και το θαύμα έγινε, τα αδύνατα, έγιναν δυνατά.

Ο Μάριος και Μιχάλης Ασημινάκης πήραν την 2η θέση στην ΟΠΕΝ κατηγορία, ενώ οι Ρεθυμνιώτες μπριτζερ Γιώργος Μαμαλάκης με τον Η. Αντουράκη κατέκτησαν την 3η θέση. Στην 4η θέση τελικά καταγάγει η πρωταθλήτρια μας, και μέλος της εθνικής ομάδας,  Τίνα Μούλιου, λάτρης της ποίησης και του αλεξανδρινού μας ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, με συμπαίκτη την Χανιώτη Μανώλη Αλεξανδρινακη, που  … δεν είναι αλεξανδρινός, αλλά αγαπά την ποίηση τα γεωργικά και τον ποιητή μας , Κώστα Κρυστάλλη, που ύμνησε με μοναδικό , και ανεπανάληπτο τρόπο την ομορφιά της φύσης , και της βουκολικής ζωής.

Λίγο παρακάτω, στην 7η θέση ο Ιορδάνης Ακασιάδης, με τον *ΚΟΚΚΙΝΟ* Αντώνη Σπανουδάκη.

Στην μεσαία κατηγορία ο πρόεδρος του χανιώτικου συλλόγου μπριτζ, Γιώργος Φωτόπουλος με τον πρώην διευθυντή της εντατικής του νοσοκομείου Χανίων Μανώλη Μπικουβαράκη κατέκτησαν με άνεση την 1η θέση, ενώ ο ιστορικός, πρώτος πλοίαρχος της ΑΝΕΚ Στέλιος Σαριδάκης ,μ ε τον Παναγιώτη Κοτσιφάκη ήταν παρακάτω, και μια θέση παρακάτω βρέθηκε ο ταξίαρχος, και ένθερμος φίλος του θεάτρου, Γιώργος Μανογιαννάκης με τον Μιχάλη περδικάκη, ενώ ο Σταύρος Χατζιμαρινάκης, ο αγαπητός καθηγητής φυσικής, με την Χριστίνα Bongiorni , δεν τα πήγαν καλά, άλλωστε η του ύψους, η του βάθους είναι οι επιδόσεις τους , και αυτήν την φορά , συνέβη το δεύτερο.

Στις ομάδες, 1η ήταν,  η ομάδα του Μάριου Ασημινάκη, με συμπαίκτες τους, τον Μιχάλη Ασημινάκη, την Δ. Χομπιτακη και τον Μένιο Μαραγκουδάκη, ενώ την 2η θέση κατέκτησε η ομαδα του Μπαμπη Κουρκουνακη, με τους Μ. Μπεμπλιδακη, τον Μ.Μπενιουδακη και τον Γ.Πατελάκη, ενώ αγωνίστηκε για την ομάδα,   και ο Μ.Αναγνωστακης, αλλά αποχώρησε στην συνέχεια .

Εκτός αγώνων έμεινε τελικά ο Τυρταίος Β’ με το * ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΙ*, μιας και …  δεν ήταν καλά ακονισμένο όπως δήλωσε, επισεις δεν αγωνίστηκαν τελικά οι πρωταθλητές μας Σταυρός Παπαγιαννάκης με τον Γιώργο Κριτσιλίγκο, ούτε ο πολωνός άσσος Αρκάδιος Νούντα.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος ομιλου bridge, Μιχαλης Μπενιουδακης, αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφέρεια Χανίων, και προσωπικά τον Κύριο Καλογερή Νικόλαο,και την κυρία Ζομπανάκη Κατερίνα, τον Δήμο Χανίων, και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Κο Αλόγλου, την ΑΝΕΚ την Blue Star Farries, το Κον Αναγνωστάκη Αλέξανδρο, αντιπρόσωπο της Δέλτα Χανίων, το Ξενοδοχείο Akali,το ξενοδοχείο ΚΡΗΤΗ, για την βοήθεια τους και την προσφορά τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook