Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογαν: «Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και διπλωματία και στρατιωτική ισχύ. Γι’ αυτό και μας σέβονται»

νέες-εμπρηστικές-δηλώσεις-ερντογαν-1100840

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την συνεδρίαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου, τόνισε πως όταν «έρθει η ώρα ελπίζω να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα».

Συγκεκριμένα, τόνισε πως «τις τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα. Όταν έρθει η ώρα ελπίζω να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα. Ας δούμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ταυτόχρονα, εκθείασε τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις της χώρας και τόνισε πως οι αντίπαλοι της Τουρκίας, δεν έχουν καμία πιθανότητα εναντίον τους.

Επίσης, δήλωσε ότι η Τουρκία είναι πρόθυμη να χρησιμοποιήσει και την στρατιωτική ισχύ, πέρα από την διπλωματία για να υποστηρίξει την ανεξαρτησία της.

«Για να υποστηρίξουμε την ανεξαρτησία μας έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και την διπλωματία και την στρατιωτική μας ισχύ. Γι’ αυτό και μας σέβονται. Τις τελευταίες ημέρες στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο, χωρίς να πάρουν παράδειγμα από την ιστορία, προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα και να καταπατήσουν τα δικαιώματα της Τουρκίας. Στο τέλος όμως θα αποδεχθούν αυτή την αλήθεια. Αυτοί που υψώνουν ανάστημα στην Τουρκία διακινδυνεύουν την ασφάλεια και την ευημερία του λαού τους. Το λέω ξεκάθαρα, όταν έρθει η ώρα εύχομαι να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook